Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Kaffekvarn Smeg CGF01

Kaffekvarn Smeg
CGF01

fr.2 795 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Kaffekvarn med koniska kvarnar i rostfritt stål som ger dig möjlighet att mala kaffebönor med jämnare kornstorlek för en bättre kaffesmakupplevelse.
Varumärke

Beskrivning

Kaffekvarn med koniska kvarnar i rostfritt stål som ger dig möjlighet att mala kaffebönor med jämnare kornstorlek för en bättre kaffesmakupplevelse.
Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp. Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där.

Med upp till 30 olika malningsinställningar kan du anpassa malningsgraden för olika bryggningsmetoder som Mocha, French Press, filterkaffe eller espressomaskiner.
Med kaffekvarnen kan du uppleva kaffets riktiga smak och doft genom att mala kaffebönorna precis när du ska brygga kaffet.

Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster. Smegs egen inredningsstudio, där man bedriver omsorgsfull forskning om estetik och stil, har stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Kombinationen teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft.

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeSmeg
Art.Nr.CGF01BLEUS
FärgPastellgrön, Svart, Vit
Bredd250 mm
Höjd450, 460 mm
Djup170 mm
Vikt3 kg
Tillverkarens Art.Nr.CGF01BLEU, CGF01PGEU, CGF01WHEU