Kaffekvarn

Filtrera

501 kr

2 749 kr

501
501
2749
2749

kitchenaid

(1)

severin

(1)

Röd

(1)

Grå

(1)

Svart

(2)

Beige

(1)

Silver

(1)

100 W

240 W

100
100
240
240

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

Om du är en kaffeälskare kommer du också att gilla en kaffekvarn. Med hjälp av den maler du snabbt och enkelt ditt eget kaffe på bara några sekunder. Med en bra billig kaffekvarn kan du själv ställa in önskad finhetsgrad. Det gör att du kan mala bönor både till brygg- och kokkaffe. Färska, nymalda kaffebönor ger dig den ultimata kaffeupplevelsen som är svår att motstå. Med en egen maskin kan du mala upp till 12 koppar på en och samma gång. Det här är ett redskap som kommer att bli en stor favorit för alla som tycker om en riktigt god kopp kaffe.

Vilken slags kaffekvarn skall man välja?

Att mala sitt eget kaffe är både roligt, enkelt och går snabbt. Att dricka morgonkaffet och veta att man själv malt bönorna är något speciellt. Börja med att välja en maskin som motsvarar dina behov. Storleken på kvarnen är viktig. Fundera på hur mycket utrymme du har på köksbänken ifall du vill att den skall stå framme. För många är utseendet avgörande, därför är det klokt att välja en modell man tilltalas av. Den sista faktorn man skall ta i beaktande är vilken kapacitet kvarnen har. Hos oss på bygghemma.se hittar du kaffekvarnar i olika storlekar. Vi har maskiner som kommer från många kända märken och i flera olika prisklasser.

Handla enkelt online

Att skaffa sig nytt till köket behöver inte alls vara så svårt. Hos bygghemma.se kan du köpa en kaffekvarn online. Sitt hemma i soffan och läs om de olika produkterna och klicka hem den maskin som passar just för ditt eget kaffebruk och dina behov. Du kommer verkligen att bli förtjust när du väl malt och kokat den första aromatiska koppen kaffe.