Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Kaffemaskin & temaskin

  Pris
  708 kr
  708 kr
  2 749 kr
  2 749 kr
  Varumärke
  Färg
  Leveranstid
  Effekt (W)
  160
  160
  240
  240

  Kaffekvarn

  Om du är en kaffeälskare kommer du också att gilla en kaffekvarn. Med hjälp av den maler du snabbt och enkelt ditt eget kaffe på bara några sekunder. Med en bra billig kaffekvarn kan du själv ställa in önskad finhetsgrad. Det gör att du kan mala bönor både till brygg- och kokkaffe. Färska, nymalda kaffebönor ger dig den ultimata kaffeupplevelsen som är svår att motstå. Med en egen maskin kan du mala upp till 12 koppar på en och samma gång. Det här är ett redskap som kommer att bli en stor favorit för alla som tycker om en riktigt god kopp kaffe.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  kitchenaid-brand-logo.jpgFinns i fler färger
  fr.2 271 kr
  2 899 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 4 färger:
  Beige
  Röd
  Grå
  Svart
  Gå till produkt
  wilfa.png
  708 kr
  899 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Vilken slags kaffekvarn skall man välja?

  Att mala sitt eget kaffe är både roligt, enkelt och går snabbt. Att dricka morgonkaffet och veta att man själv malt bönorna är något speciellt. Börja med att välja en maskin som motsvarar dina behov. Storleken på kvarnen är viktig. Fundera på hur mycket utrymme du har på köksbänken ifall du vill att den skall stå framme. För många är utseendet avgörande, därför är det klokt att välja en modell man tilltalas av. Den sista faktorn man skall ta i beaktande är vilken kapacitet kvarnen har. Hos oss på bygghemma.se hittar du kaffekvarnar i olika storlekar. Vi har maskiner som kommer från många kända märken och i flera olika prisklasser.

  Handla enkelt online

  Att skaffa sig nytt till köket behöver inte alls vara så svårt. Hos bygghemma.se kan du köpa en kaffekvarn online. Sitt hemma i soffan och läs om de olika produkterna och klicka hem den maskin som passar just för ditt eget kaffebruk och dina behov. Du kommer verkligen att bli förtjust när du väl malt och kokat den första aromatiska koppen kaffe.