Kapselmaskin

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Med en kapselmaskin brygger du snabbt och enkelt en god kopp kaffe. Den stora skillnaden gentemot traditionell kaffebryggning är att kaffebönorna kommer förpackade portionsvis i små kapslar. Det finns ett stort utbud av kapselmaskiner, allt från väldigt små och enkla till mer avancerade maskiner med extrafunktioner så som mjölkskummare, koppvärmare och möjlighet till att programmera olika bryggprogram anpassade för exempelvis espresso eller americano. Vid val av kapselmaskin kan det också vara värt att undersöka vilken eller vilka kapselleverantörer systemet har knutet till sig. Till en del maskiner finns enbart kaffe medan vissa leverantörer också erbjuder andra kapselförpackade produkter som till exempel te eller chockladdrycker.

Bli barista på ett ögonblick

Den stora fördelen med att förpacka kaffe i lufttäta kapslar är att bönorna hålls fräscha fram till dess att du ska använda dem och varje kopp du förbereder kommer smaka precis så som du förväntar dig. Kapselmaskinen erbjuder också en stor flexibilitet, ta på dig baristaförklädet och på ett ögonblick kan du leverera en latte till tonåringen, varm choklad till minstingen och en cappuccino till partnern. Avsluta sedan med att unna dig själv en dubbel espresso, med en kapselmaskinen kan hela familjen njuta av sin favoritdryck. Kapselmaskinen är också väldigt lätt att hålla ren, all sump blir kvar i kapseln efter bryggning och allt du behöver göra är att se till att kapseln hamnar rätt i källsorteringen.

Bättre kaffe snabbare och smidigare

Låt inte morgonstressen förstöra din kaffestund, med en kapselmaskin förbereder du snabbt en rykande färsk espresso. När det är dags att köpa kapselmaskin gör du det tryggt och bekvämt hos Bygghemma.se. Vi har många års erfarenhet av näthandel och strävar alltid efter att du som kund ska få den bästa servicen och shoppingupplevelsen. Hos oss hittar du välkända varumärken till priser som passar allas plånböcker.