Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Perkolator

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Varför använda en perkolator?

En perkolator är en typ av kaffebryggare som filtrerar vattnet genom kaffet flera gånger till önskad styrka uppnås. Detta är en klassiker som finns i många svenska hem. Inte så konstigt då en bra perkolator ger ett väldigt gott kaffe som är varmt och smakar nybryggt i flera timmar. En av de största fördelarna med denna typ av kaffebryggare är att du många gånger kan njuta av varmt kaffe både vid frukost och förmiddagsfikat då din perkolator kan hålla ditt kaffe varmt under lång tid. Detta innebär att beroende på dina kaffevanor så behövs det ibland bara bryggas kaffe en gång per dag.

Njut av ditt kaffe under en lång tid

Beroende på vilken perkolator du väljer hos Bygghemma kan du brygga uppåt 12 koppar per gång. Perfekt vid fest eller för kaffeälskaren i och med att perkolatorn håller kaffet varmt under en lång tid, det är bara att fylla på när din kopp är tom. Hur fungerar en perkolator? Vissa perkolatorer håller kaffet varmt i kombination med en låg dos av ström medans andra endast använder dess termosliknande egenskaper.