Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Vattenkokare Smeg KLF03

Vattenkokare Smeg
KLF03

fr.1 490 kr

Sänkt pris!

på utvalda

Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Vattenkokare i retrodesign. Tillverkad i rostfritt stål. Gummitassar gör att vattenkokaren står stadigt. Automatisk avstängning vid 100 grader eller om vatten saknas.
Varumärke

Beskrivning

Vattenkokare i retrodesign. Tillverkad i rostfritt stål. Gummitassar gör att vattenkokaren står stadigt. Automatisk avstängning vid 100 grader eller om vatten saknas.
-Inbyggd sladdvinda -Lock med push-öppning-Stor kapacitet på 1,7 literFunktionerna inkluderar ett lock med push-öppning, 360 ° svängbar bas och en automatisk avstängning vid 100 ° C. För att hålla den så bra har den ett avtagbart och tvättbart rostfritt kalkfilter och ett dolt värmeelement.

Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp: Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.

Smegs egen inredningsstudio, där man bedriver omsorgsfull forskning om estetik och stil, har stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Kombinationen teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft.

SMEG Retro. Smegs 50-talsprodukter andas vintage. De klassiska mjuka linjerna och livfulla färgerna samverkar perfekt med den toppmoderna tekniken. Man kan lugnt säga att den här produktlinjen, som utvecklats av Smegs interna designstudio, definitivt har förändrat vårt sätt att tänka i fråga om vitvaror och hushållsmaskiner. Identitetslösa, massproducerade, fristående objekt har fått ge plats åt verkliga stilikoner.

Egenskaper

VarumärkeSmeg
Art.Nr.KLF03CHMEUS
FärgChampagne, Grå, Guld, Mattvit, Pastellblå, Rose
Bredd223 mm
Höjd260 mm
Djup170 mm
Volym1.7 l
Vikt4 kg
Spänning230 V
Tillverkarens Art.Nr.KLF03CHMEU, KLF03GOEU, KLF03GREU, KLF03PBEU, KLF03RGEU, KLF03WHMEU