Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Vattenkokare & tekokare

Filtrera

269kr
2495kr

Vattenkokare

(26)

agu

(1)

black+decker

(1)

bosch

(1)

electrolux

(1)

emerio

(7)

kenwood

(1)

melitta

(1)

obh nordica

(7)

philips

(2)

severin

(2)

smeg

(3)

wilfa

(4)

Silver

(8)

Svart

(9)

Vit

(6)

Rostfri

(2)

Creme

(1)

Mattvit

(1)

Transparent

(1)

Svart/Rostfritt Stål

(1)

Beige

(1)

Pastellblå

(3)

Rosa

(2)

Gräddvit

(1)

Champagne

(1)

Krom

(1)

Grå

(1)

Rose

(1)

Pastellgrön

(2)

Röd

(2)

Guld

(1)

Silver/Svart

(1)

0,8

(1)

1,0

(8)

1,2

(1)

1,5

(3)

1,7

(15)

Endast snabbleverans

(29)

Sortera

31 Produkter

Du har sett alla 31 produkter

Vanliga frågor om

Hur stor vattenkokare behöver jag?
Vart bör vattenkokaren placeras?
Hur rengör jag en vattenkokare?

Med hjälp av en riktigt bra vattenkokare kan du få rykande hett vatten på bara någon minut. Denna typ av produkt gör sig lika bra i hemmet som på arbetsplatsen och kan användas till flera olika områden, t.ex. för en kopp te eller i samband med matlagning.

En vattenkokare gör det enkelt

Äger du eller har du någon gång ägt en vattenkokare har du troligtvis förstått alla fördelar som hushållsapparaten erbjuder. Inte nog med att du kan använda den för varma drycker som choklad, te eller kaffe, du kan även koka upp vatten för att exempelvis snabba på matlagningen. Hos oss på bygghemma.se finner du ett flertal produkter av detta slag och kan själv välja om det är en stor eller liten vattenkokare som du är i behov av. Du finner riktigt populära och högkvalitativa märken till fantastiskt bra priser, vilket gör att det finns en kokare som passar alla olika plånböcker och olika stilar. För att göra det enklare är alla kannor enkla att lyfta av från basenheten så att du kan förflytta kannan, utan att behöva koppla ur den från eluttaget.

Kom igång med din vattenkokare

Det riktigt sköna med en bra vattenkokare är att man inte behöver anstränga sig för att montera ihop den eller läsa några specifika instruktioner för att komma igång. När du har fått hem din vattenkokare kopplar du enkelt in den i ett eluttag och sedan är den redo att köra igång. Vissa föredrar att koka igenom kannan en gång innan man kokar upp vatten som man sedan ska förtära. Detta är inget krav, men är ett sätt att rengöra kannan lite extra. Hos bygghemma.se hittar du en billig vattenkokare som är riktigt snygg och kan få den levererad inom 2-5 arbetsdagar. Ett vanligt missförstånd är att en vattenkokare skulle förstöra inredningen i köket, men sanningen är att en modern och snygg vattenkokare faktiskt kan lyfta hela rummet och bli en snygg inredningsdetalj.