Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Klädvård

  Pris
  286 kr
  286 kr
  18 590 kr
  18 590 kr
  Varumärke
  Färg
  Typ
  Leveranstid
  Antikalkfunktion
  Automatisk avstängning
  Tryck (Bar)

  Strykjärn

  Skrynkliga kläder är aldrig trevligt. De får en att känna sig slarvig och kan göra att en hel klädsel ser hafsig ut. Tack och lov finns det ett enkelt sätt man kan råda bot på även de mest envisa veck på ett plagg. Om man använder ett ordentligt strykjärn kan man snabbt få ett plagg att se nytt och fräscht ut igen. När det är dags att uppdatera ditt förråd med klädvårdsprodukter kan du vända dig till oss på bygghemma.se. Här kan du hitta strykjärn online som hjälper dig se prydlig ut oavsett material på dina kläder. Strykjärnen i vårt sortiment är effektiva och håller en hög kvalitet.

  Läs mer...
  Visar 4 av 4 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  31%
  Rabatt
  tom 24/12
  Kampanj
  899 kr
  1 299 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  286 kr
  369 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  18 590 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  12 990 kr
  13 990 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur man använder ett strykjärn

  När man skall stryka ett plagg är det viktigt att man ställer in strykjärnet på rätt värme. Olika material tål olika hög värme. Följ alltid de instruktioner som står på tvättråden på varje enskilt plagg. Använder man för hög värme finns det en risk att man bränner plagget. På riktigt envisa veck kan man använda vattenånga. När man väljer att använda ånga blir påfrestningen på plagget inte lika stor. Ångan går in i vecket och hjälper till att få bort det. När man stryket klart skall man låta strykjärnet svalna innan man ställer in det i skåpet igen. Eftersom det här är en eldriven produkt behöver man vara rädd om sladden så den inte skavs och går sönder.

  Allt du behöver hittar du hos oss

  Hos oss på bygghemma.se finns ett gediget utbud av produkter som på olika sätt underlättar vardagen hemma. Vi har många års erfarenhet inom byggvaruhandeln och kan erbjuda produkter från erkända och pålitliga tillverkare. Hos oss hittar du billiga strykjärn som är enkla att använda. Behöver du hjälp att avgöra vilket strykjärn som passar dig bäst kan du kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper till.