Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Köksmaskin

Äggkokare

Du har sett alla 3 produkter

Ägg tillhör basvarorna i köket, och det vanligaste sättet att tillaga ägg är förstås att koka dem. En äggkokare är ett mycket användbart hjälpmedel i köket för alla som gillar att äta kokt ägg till frukost. Med en äggkokare blir själva tillagningen extremt snabb och enkel, och det går inte att misslyckas med äggen, oavsett om man föredrar sina ägg hårdkokta, löskokta eller mitt emellan. Dessutom gör du miljön en tjänst, eftersom det krävs fyra gånger så mycket energi för att koka äggen i en kastrull på spisen. Med en billig äggkokare spar du alltså både tid, energi och pengar.

Så använder du äggkokare

Föredrar du löskokta eller hårdkokta ägg? Oavsett hur du vill ha dina ägg tillagade uppnår du det perfekta resultatet genom att använda en äggkokare. En äggkokare är ett eldrivet köksredskap som kokar ägg, och är mycket enkel att använda. Du stoppar helt enkelt i så många ägg du vill laga i äggkokaren, väljer hur du vill ha dem tillagade, tillsätter vatten och sätter sedan igång äggkokaren. När äggen är klara meddelar äggkokaren detta genom en signal - och sedan är det bara att äta och njuta. De flesta äggkokare kan koka mellan 1 och 7 ägg åt gången, så det är absolut inga problem att koka ägg till hela familjen samtidigt.

Förenkla din vardag med en äggkokare

En äggkokare är en liten investering som kommer förenkla din vardag avsevärt. Inte bara till påsk, då man äter ägg i mängder, utan varje dag. Dina frukostar kommer bli bättre än någonsin med perfekt kokade ägg. Har du redan bestämt dig för att köpa äggkokare har du hamnat helt rätt. Vi har ett bra utbud av äggkokare som kommer att förenkla din vardag.