Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Bakmaskin

Bakmaskin OBH Nordica Inox 6544

Bakmaskin OBH Nordica Inox 6544

1 175 kr1 243:-

Sänkt pris!

Du har sett alla 1 produkter

Finns det något härligare än att vakna upp på morgonen till doften av nybakat bröd? Knappast. En bakmaskin gör jobbet som för dig skulle ta en hel förmiddag. Den här produkten kan du praktiskt programmera så att den knådar, jäser och gräddar degen medan du sover. Du kan enkelt skaffa dig en bakmaskin online, den kommer att bli den perfekta presenten för familjen. Med denna maskin kan du baka både mindre och större bröd samt välja hur välgräddat brödet skall bli. Bakmaskinen ger dig den härliga bakivern eftersom den inte bara sparar din tid utan även en massa kärl som i annat fall behöver diskas.

Hur du använder bakmaskinen

Bakmaskinen gör allt i stället för dig. Vid köpet får du en lättförstådd instruktionsbok som beskriver på ett trevligt sätt hur du skall göra för att få världens godaste bröd. Du får en receptsamling där du hittar enkla recept att prova på. Även glutenfria recept finns bland recepten. Med hjälp av bakmaskinen kan du enkelt testa på olika smaker och komponera dina egna bröd och få dem exakt som du gillar dem. Innan köpet är det bra att fundera var bakmaskinen skall placeras. En maskin av denna typ tar relativt mycket utrymme och för att den skall komma i flitig användning är det bra att kunna ha den framme jämt.

Lätt som en plätt

Vilken bakmaskin ska man köpa? Ja, ifall du gillar nybakat bröd är just den här bakmaskinen för dig. Sätt in alla brödets ingredienser och sätt på bakmaskinen eller ställ in den med timern för att få ett rykande färskt bröd till morgonmålet. Maskinen har 12 bakprogram inklusive fullkorns- och snabbprogram. Bakmaskinen har även ett stadigt bärhandtag och ett fönster som ger deg möjligheten att följa med de olika momenten. Hitta din nya bakmaskin hos Bygghemma redan idag!