Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
0
0 kr

Chokladfontän

Att köpa en billig chokladfontän är ett prisvärt sätt att köpa lycka. Vem har inte drömt om en egen chokladfontän hemma? Låt drömmarna gå i uppfyllelse, du kommer inte att ångra dig. Förutom att du köper en fungerande fontän som föredrar choklad så investerar du i fredagsmys, kalas, fester och födelsedagar flera år framöver. Produkterna är välfungerande, stilrena och mycket prisvärda. De är lätta att använda och fungerar om och om igen. Dessutom blir de varma snabbt så du slipper vänta länge. Det enda som du behöver fylla på med är din favoritchoklad och det som du vill doppa i den goda, varma chokladen.

Läs mer...
Visar 1 av 1 produkter
Sida 1 / 1
Chokladfontän Champion CHCF100
champion.jpg
229 kr
239 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Att tänka på inför köp av chokladfontän

Inför ett köp av en chokladfontän är det viktigt att tänka igenom vissa saker först. Hur ofta håller du i kalas och fester? Hur ställer du dig till spontanbesök och hur många glada gäster kan du ta emot samtidigt? Hur mycket choklad är det rimligt att konsumera på en vecka och vilka tillbehör passar bäst? Hur ska du göra om gästerna har olika favoritsmaker? En chokladfontän kan göra dig populär men om du planerar i god tid innan investeringen kommer du säkert hitta en lösning så att den bara kommer skänka dig glädje om och om och om igen. Att köpa en chokladfontän är som att investera i en källa till glädje.

Drömmer du om en egen chokladfontän?

Nu kan din dröm gå i uppfyllelse. Hos Bygghemma kan du köpa en Chokladfontän online. Tänk dig att ha en alldeles egen chokladfontän som kan förvandla vardag till fest på ett par minuter. Dessutom får du marknadens bästa priser när du handlar hos Bygghemma. Det har aldrig kostat så lite att få sina drömmar uppfyllda. Unna dig en chokladfontän och njut till vardags och till fest.