Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Köksmaskiner

  Pris
  253
  253
  2 179
  2 179
  Färg
  Varumärke
  Typ
  Leveranstid

  Elvisp

  En elvisp är nästan ett måste i alla hushåll där man bakar mycket. Det underlättar bakningen enormt mycket att använda sig av en elvisp istället för att vispa för hand, dessutom sparar man tid. När du behöver ny elvisp går det bra att beställa en elvisp online. Det finns många olika varianter att välja på. För en del räcker det kanske med en enkel elvisp med ett par olika vispar och degkrokar medan någon annan kanske vill ha en större mixer med ställ och skål. Det finns många olika modeller, tillverkare och prisklasser att välja mellan. Med en elvisp i köket går bakningen lätt och snabbt.

  Läs mer...
  Visar 6 av 6 produkter
  Sida 1 / 1
  32%
  kitchenaid-brand-logo.jpgFinns i fler färger
  fr.1 563 kr
  2 299 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 3 färger:
  Beige
  Röd
  Svart
  Gå till produkt
  bosch.jpg
  655 kr
  719 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  41%
  obh.jpg
  367 kr
  619 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  bosch.jpg
  369 kr
  389 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  tristar.png
  286 kr
  320 kr
  Levereras inom 2-3 vardagar
  Gå till produkt
  champion.jpg
  253 kr
  286 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Hur använder man en elvisp

  Med en elvisp i köket slipper du göra grovjobbet och kan ägna dig åt det roliga med bakning. Istället för att vispa eller knåda för hand kan du låta maskinen utföra jobbet. Elvispar finns i olika modeller och storlekar. Med en så kallad hushållshjälp, en multimaskin med mixer, visp och skål, kan man överlåta arbetet helt åt maskinen. Medan hushållshjälpen vispar eller knådar kan du göra annat under tiden. Bakar man mer sällan är kanske en enklare visp ett bättre alternativ. Med en traditionell enkel elvisp medföljer oftast ett par vispar och degkrokar. Elvisparna finns att få i olika modeller och färger samt att det också går att välja vilken effekt man vill att elvispen skall ha. Som konsument kan man förbereda sig på att betala lite mera för en elvisp med bättre effekt och flera funktioner.

  Elvispar till ett bra pris

  Letar du efter en billig elvisp rekommenderar vi att du tar en titt på våra produkter. I vårt sortiment kan du hitta elvispar i olika modeller med varierande funktioner. Vi har allt från enkla elvispar med vispar och degkrokar som tillbehör, till lite mer avancerade modeller med mixer, vispar, krokar och skål. Här hittar du garanterat vad du letar efter till ett bra pris.