Elvisp

En elvisp är nästan ett måste i alla hushåll där man bakar mycket. Det underlättar bakningen enormt mycket att använda sig av en elvisp istället för att vispa för hand, dessutom sparar man tid. När du behöver ny elvisp går det bra att beställa en elvisp online. Det finns många olika varianter att välja på. För en del räcker det kanske med en enkel elvisp med ett par olika vispar och degkrokar medan någon annan kanske vill ha en större mixer med ställ och skål. Det finns många olika modeller, tillverkare och prisklasser att välja mellan. Med en elvisp i köket går bakningen lätt och snabbt.

Läs mer...
Visar 6 av 6 produkter
Sida 1 / 1
Elvisp Bosch MFQ4020
bosch.jpg
679 kr
719 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Elvisp Bosch MFQ36460
bosch.jpgFinns i fler färger
617 kr
649 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Elvisp KitchenAid 5KHM9212E
kitchenaid-brand-logo.jpgFinns i fler färger
fr.1 642 kr
2 299 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 3 färger:
Beige
Röd
Svart
Gå till produkt
Elvisp Bosch MFQ3010
bosch.jpg
369 kr
389 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Elvisp Champion CHEV110
champion.jpg
237 kr
249 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Elvisp OBH Nordica Chilli 6761
obh.jpg
332 kr
349 kr
Tillfälligt slut: 2020-04-24
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur använder man en elvisp

Med en elvisp i köket slipper du göra grovjobbet och kan ägna dig åt det roliga med bakning. Istället för att vispa eller knåda för hand kan du låta maskinen utföra jobbet. Elvispar finns i olika modeller och storlekar. Med en så kallad hushållshjälp, en multimaskin med mixer, visp och skål, kan man överlåta arbetet helt åt maskinen. Medan hushållshjälpen vispar eller knådar kan du göra annat under tiden. Bakar man mer sällan är kanske en enklare visp ett bättre alternativ. Med en traditionell enkel elvisp medföljer oftast ett par vispar och degkrokar. Elvisparna finns att få i olika modeller och färger samt att det också går att välja vilken effekt man vill att elvispen skall ha. Som konsument kan man förbereda sig på att betala lite mera för en elvisp med bättre effekt och flera funktioner.

Elvispar till ett bra pris

Letar du efter en billig elvisp rekommenderar vi att du tar en titt på våra produkter. I vårt sortiment kan du hitta elvispar i olika modeller med varierande funktioner. Vi har allt från enkla elvispar med vispar och degkrokar som tillbehör, till lite mer avancerade modeller med mixer, vispar, krokar och skål. Här hittar du garanterat vad du letar efter till ett bra pris.