Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Glassmaskin

  Med hjälp av en bra och billig glassmaskin kan du njuta av hemgjord glass så ofta du vill utan att det blir dyrt eller krångligt. Vissa modeller har digital timer och LCD-display som indikerar när glassen är klar. Att använda en glassmaskin är enkelt och resultatet är makalöst gott. I stort sett är det enda som behöver göras att lägga i ingredienserna så sköter sig maskinen själv. Det finns flera olika modeller av glassmaskiner, vissa fryser glassen direkt medan andra varianter innebär att den ska in i frysen innan den kan förtäras. Många har dessutom isolerade behållare för att frysningen av glassen ska gå snabbt.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  krupslogo.jpg
  809 kr
  849 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  krupslogo.jpg
  666 kr
  909 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  33%
  wilfa.png
  2 159 kr
  3 245 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Skötsel av en glassmaskin

  Det är lätt att sköta om en glassmaskin men tänk på att alltid läsa bruksanvisning vad som gäller för just din apparat. Generellt sätt är det bara att torka av själva maskinen med en fuktig trasa om den blivit smutsig. Formen där glassen tillverkas är ofta löstagbar och kan för det mesta diskas i maskin, samma sak gäller för lösa delar som formar och skrapor om de ingår. Några modeller kommer nämligen med praktiska lock till förvaring och skrapor för att få ut glassen från byttan. När den inte används förvara den gärna i ett skåp så att den inte blir dammig. Glassmaskiner har olika prestanda, vissa kan göra större satser medan andra går snabbare och en tredje har kylning, jämför därför de olika modellerna vilken som passar bäst.

  Nyttigare glass med en maskin

  En stor fördel med att ha en glassmaskin är att du både kan göra glass och sorbet. Du har full koll på vilka ingredienser glassen innehåller och kan därmed undvika konserveringsmedel, onödigt socker och andra tillsatser som finns i köpt glass. Du kan köpa en glassmaskin online hos oss på Bygghemma.se, vi har flera bra modeller från olika märken att välja bland.