Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Ismaskin

  Finns det något som är värre än en ljummen drink? Och visst är det så att man aldrig kommer ihåg att fylla på med isbitar till festen? Det är därför alla hem behöver en ismaskin. Då finns det alltid is hemma till barnens saft och till morfars whiskey. Sedan är det bara att trycka på en knapp och du har ny och fräsch is på en gång. Därför är tipset, köp ismaskin och du behöver aldrig mer tänka på om det finns is hemma eller inte. Oavsett årstid och oavsett tillställning så blir allt lite extra lyxigt med is i drycken.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  champion.jpg
  1 229 kr
  1 299 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  coolest-logotype.jpg
  1 990 kr
  2 495 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  wilfa.png
  1 676 kr
  1 871 kr
  Tillfälligt slut: 2019-10-28
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Smidigt att ta med sig

  Eftersom dagens ismaskiner är lätta och smidiga är det också perfekt att ta med sig. Det kan vara i husvagnen, på svensexan, på båten, till fotbollsmatchen hos kompisen, på julfesten, på förfesten eller till nyårsmiddagen. Sedan är det bara att sätta i kontakten och fylla på med vatten och du har säkrat att alla har en sval och god dryck att njuta av. Så det är inte konstigt att en riktigt bra ismaskin hamnar högre och högre upp på svenska folkets inköpslistor. Ismaskiner idag har även en slim och stilren design vilket gör att de passar in i varje kök oavsett still och färg. Så skaffa din egen ismaskin du också, redan idag.

  Köp den online

  Beställ hem din egen ismaskin online redan idag. Hitta den ismaskin som bäst passar dig, dina behov och ditt hem. Sedan är det bara att lägga den i din varukorg och vänta in leveransen. Din beställning kommer att komma hem till dig eller till ditt utlämningsställe enligt utsatt leveransdatum. Sedan kommer du alltid att ha helt ny is redo till nästa tillställning.