Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Köksassistent

Filtrera

908kr
12309kr

Köksmaskin

(6)

Köksassistent

(6)

black+decker

(1)

electrolux

(1)

kenwood

(8)

princess

(1)

smeg

(2)

taurus

(1)

tristar

(3)

Svart

(5)

Vit

(4)

Rosa

(2)

Silver

(2)

Grön

(2)

Blå

(1)

Endast snabbleverans

(17)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Vanliga frågor om

Orkar min köksassistent röra runt en bröddeg?
Kan jag vispa grädde med min köksassistent?
Hur många liter rymmer köksassistentens degskål?

Spara värdefull tid med en köksassistent

Om du bakar mycket bullar och bröd är en bra köksassistent ett ovärderligt verktyg. Denna blandar effektivt dina ingredienser och knådar degen ordentligt med en minimal ansträngning från din sida. I vårt sortiment av köksmaskiner finner du såväl designade köksassistenter som assistenter med ett mycket stort fokus på funktion. Vi har även köksassistenter som är bättre på att hacka grönsaker och göra såser än att knåda deg. Eftersom detta redskap idag ofta ses som en självklarhet i varje hem behöver det inte vara speciellt svårt att hitta en prisvärd köksassistent som underlättar din vardag och uppfyller alla dina krav och önskemål.

En köksassistent underlättar matlagningen

För att du skall få ut så mycket som möjligt av din nya köksassistent är den utrustad med ett flertal olika tillbehör. Beroende på vilken assistent du väljer medföljer tillbehör såsom degkrok, visp, köttkvarn, citruspress och grönsaksskärare med skivor. Ett flertal maskiner kan dessutom kompletteras med ytterligare produkter vilket gör att de även går att använda som glassmaskiner, vid dekoration av kakor, vid matberedning och mycket annat. De flesta assistenter går också att plocka ned i delar för rengöring och några utav dem går dessutom utmärkt att diska i diskmaskin. Maskinens hastighet ställs in med hjälp av ett vred och kan varieras beroende på vad du använder din assistent till.

Prisvärda produkter av hög kvalitet

Letar du efter en billig och bra köksassistent? Då skall du vända dig till oss på Bygghemma. Här finner du ett stort utbud av kvalitativa köksmaskiner speciellt utvecklade för att underlätta din vardag. Oavsett om du ägnar dig åt matlagning eller bak har vi en maskin som passar just dina behov. Om du behöver hjälp med ditt köp svarar vi mer än gärna på eventuellt frågor.