Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Riskokare

Du har sett alla 6 produkter

Vanliga frågor om

Vad är fördelen med att använda en riskokare?
Vilket sorts ris kan jag koka i min riskokare?
Hur vet jag när riset är färdigt i riskokaren?

Varför behöver du en riskokare kanske du tänker? Det är ju bara att hälla riset i en kastrull och koka upp det. Men om vi ska vara ärliga, hur många gånger lyckas vi verkligen med att få ett perfekt ris? Det blir antingen för hårt i mitten eller så bränner det fast i botten. Hur många gånger har du inte mot slutet av koktiden hällt på mer vatten för att du är rädd för att riset ska bränna fast, vilket resulterar i vattnigt ris. Känner du igen dig? Det finns en enkel lösning på detta problem - köp riskokare. Perfekt resultat varje gång.

Snabbt och enkelt

Allt du behöver göra för att få perfekt ris till varje måltid är att fylla riskokaren med vatten, ris och salt enligt anvisningarna på förpackningen. Tryck sedan på start och sedan kommer maskinen att automatiskt stänga av sig när riset är perfekt. Riskokare har även en automatisk värmehållning som gör att den håller värmen på riset tills dess att det är dags att äta. Detta betyder att du i lugn och ro kan ägna dig åt de andra rätterna som ska vara till riset. Du kan till och med gå ifrån köket och göra någonting annat medan du väntar eftersom du vet att riskokaren sköter allt. Dess non-stick beläggning gör dem också enkla att rengöra och förhindrar att riset fastnar. Som sagt, perfekt ris varje gång.

Köp den online

Gör ditt liv och din matlagning enklare redan idag genom att beställa din riskokare online. Hitta den riskokare vars volym, egenskaper och utseende som passar just dig. Efter leverans kommer du alltid att ha perfekt ris till varje måltid. Du behöver aldrig mer stå och skrubba fastbrända kastruller som fått stå i vatten över natten. En bra riskokare är en riktigt bra investering.