Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Riskokare

  Varför behöver du en riskokare kanske du tänker? Det är ju bara att hälla riset i en kastrull och koka upp det. Men om vi ska vara ärliga, hur många gånger lyckas vi verkligen med att få ett perfekt ris? Det blir antingen för hårt i mitten eller så bränner det fast i botten. Hur många gånger har du inte mot slutet av koktiden hällt på mer vatten för att du är rädd för att riset ska bränna fast, vilket resulterar i vattnigt ris. Känner du igen dig? Det finns en enkel lösning på detta problem - köp riskokare. Perfekt resultat varje gång.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  champion.jpg
  280 kr
  309 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  obh.jpg
  320 kr
  399 kr
  Tillfälligt slut: 2019-10-28
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Snabbt och enkelt

  Allt du behöver göra för att få perfekt ris till varje måltid är att fylla riskokaren med vatten, ris och salt enligt anvisningarna på förpackningen. Tryck sedan på start och sedan kommer maskinen att automatiskt stänga av sig när riset är perfekt. Riskokare har även en automatisk värmehållning som gör att den håller värmen på riset tills dess att det är dags att äta. Detta betyder att du i lugn och ro kan ägna dig åt de andra rätterna som ska vara till riset. Du kan till och med gå ifrån köket och göra någonting annat medan du väntar eftersom du vet att riskokaren sköter allt. Dess non-stick beläggning gör dem också enkla att rengöra och förhindrar att riset fastnar. Som sagt, perfekt ris varje gång.

  Köp den online

  Gör ditt liv och din matlagning enklare redan idag genom att beställa din riskokare online. Hitta den riskokare vars volym, egenskaper och utseende som passar just dig. Efter leverans kommer du alltid att ha perfekt ris till varje måltid. Du behöver aldrig mer stå och skrubba fastbrända kastruller som fått stå i vatten över natten. En bra riskokare är en riktigt bra investering.