Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Smörgåsgrill

Filtrera

229kr
637kr

Smörgåsgrill

(11)

Panini maker

(1)

Toastjärn

(1)

emerio

(3)

espegard

(1)

obh nordica

(3)

princess

(4)

tristar

(1)

wilfa

(1)

Svart

(9)

Silver

(1)

Vit

(2)

Grå

(1)

Endast snabbleverans

(12)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Vanliga frågor om

Kan jag ställa in temperaturen på min smörgåsgrill?
Hur diskar jag min smörgåsgrill?
Kan jag använda smör i min smörgåsgrill?

Paninigrill - Enkel & praktisk att använda

Att köpa en smörgåsgrill är ett bra sätt att sätta lite lyx på vardagen. Att unna sig en smörgåsgrill behöver inte vara så dyrt som man tror utan det finns smörgåsgrillar för alla. Vårat sortiment är brett när det kommer till prisklass, modell och användbarhet. Vi har grillar för hemmaproffsen och för de som precis satt sin fot i köket för första gången. Vilken modell man än väljer är alla lätta att använda och utgår ifrån samma princip: två varma plattor som man trycker ihop på en eller två smörgåsar och sedan väntar tills de är tillagade. Mumsigt och lätt. Att köpa smörgåsgrill är självklart för alla smörgåsälskare.

Lyxa till dina tråkiga smörgåsar med en smörgåsgrill

Vårat sortiment är anpassat så att vem som helt kan hitta vad man letar efter. Hos oss på bygghemma.se hittar du smörgåsgrillar som är snyggt designade, grillar som är billiga och grillar som är snabba och effektiva. Självklart räknar inte det ena ut det andra men varje smörgåsgrill har fokus på en av de tre. En smörgåsgrill är nyckeln till att göra vilken tråkig smörgås som helst mer festlig. För att minimera rengöringen efteråt är det smart att inte överdosera på produkter som smälter så som till exempel ost. Dock är inte rengöringen en större operation. Torka av med lite hushållspapper och grillen är som ny. Om osten verkligen sitter fast kan man alltid starta grillen och låta den bli varm och sedan torka av försiktigt med hushållspapper.

Varje smörgås blir en fest med en smörgåsgrill

En smörgåsgrill är utan tvekan en räddare i nöden när du inte har tid, ork eller inspiration att laga en riktig maträtt utan bara vill ha en smörgås. Det är både snabbt och gott. Dessutom är det lätt att rengöra en smörgåsgrill. Så vad väntar du på? Köp din smörgåsgrill online hos oss på bygghemma.se och ha en ny smörgåsgrill inom 3-5 arbetsdagar.