Grytor | Laga mat som ett proffs

Filtrera

461 kr

2 499 kr

461
461
2499
2499

Svart

(9)

Silver

(1)

big green egg

(3)

broil king

(1)

fiskars

(3)

lodge cast iron

(6)

smart living

(1)

weber

(1)

Gryta

(9)

Gjutjärnsgryta

(5)

Kastrullset

(1)

Gjutjärn

(10)

Sortera

15 Produkter

Du har sett alla 15 produkter

Vissa redskap kan man inte vara utan i köket! En riktigt bra gryta är ett av dem. Mustiga grytor fungerar att laga året om och variationen av ingredienser är oändlig. Allt ifrån dillkött och kalops till nordafrikanskt och östasiatiskt smakar bara utsökt att tillaga i en riktigt bra gryta. Vi på Bygghemma är stolta och glada över att kunna erbjuda våra kunder ett bra urval av billiga grytor online. En gryta passar alla familjer och är en väldigt fin present till en familjemedlem eller en god vän.

Hur hittar man en bra gjutjärnsgryta?

Din gryta kommer att följa med dig livet ut, så satsa på kvalitet. Troligen kommer du att använda den för att göra större mängder mat så se till att du köper en tillräckligt stor modell. Det är smart att köpa en gryta där locket kan användas som stekpanna men inte helt nödvändigt. Du hittar grytor av hög kvalitet till billiga priser online här hos oss på Bygghemma.

Hur sköter och rengör man grytor?

En gryta ska alltid användas och upphettas med någon typ av matfett i, gärna smör eller olja. Rengör den helst med endast hett vatten och eventuellt med lite milt diskmedel om den är svårt bränd.