Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Hushållspappershållare

Filtrera

113kr
895kr

blomus

(4)

dorre

(2)

duschbyggarna

(1)

habo

(1)

miller`s

(1)

simplehuman

(1)

tapwell

(1)

Vägghängd

(3)

Stående

(5)

Endast snabbleverans

(9)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Vilka hushållspappershållare erbjuder Bygghemma?
Kan jag köra min hushållspappershållare i diskmaskinen?
Hur monterar jag min hushållspappershållare?

Populära filtreringar

Lättmonterade hållare till hushållspapper

Lättmonterade hållare till hushållspapper

En hushållspappershållare är ett smidigt hjälpmedel i köket där hushållspappret placeras. De finns många olika fabrikat, utföranden och material exempelvis rostfritt stål, plast och trä att välja bland. De är lätta att montera och för vissa krävs ingen montering alls medan anda modeller är självhäftande och några ska skruvas upp. Det finns flera olika varianter och det går att välja mellan stående eller de som fästs på väggen, vanligtvis ovanför köks eller diskbänken. Vad du än väljer kan du hitta en billig hushållspappershållare här hos oss. Snygg design, stadig och enkel att använda är kanske ett par av de detaljer du tittar efter och att den dessutom ska passa in i ditt köks stil.

Hygieniskt med en hushållspappershållare

Förutom att en pappershållare hjälper dig att alltid veta var pappersrullen är, har den även andra fördelar. Den gör det lättare att riva av pappersarken och de är även hygieniska. I köket där livsmedel hanteras frodas nämligen bakterier som kan göra oss sjuka. Då är det smidigt att kunna riva av papper efter att exempelvis hanterat rå kyckling utan att behöva vidröra hela pappersrullen. Tänk också på att det därför är praktiskt att ha två stycken, en på köksbordet och en hängd eller stående vid diskbänken så att pappret alltid finns i närheten. Hur du rengör din hushållspappershållare beror på vilket material den är designad i men många av dem som är tillverkade i plast eller rostfritt stål kan köras i diskmaskinen.

Hushållspappershållare från Bygghemma

Köp din hushållspappershållare online via Bygghemma.se. Våra priser är låga, kvaliteten är bra och vi har ett brett sortiment i flera olika stilar. Våra hushållspappershållare är utformade för att passa de flesta storlekarna på hushållspapper. De stående modellernas botten är ofta försedda med en tyngd för att de ska stå stadigt och att papperet ska vara lätt att riva av.