Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Köksredskap & kökstillbehör

Köksknivar

Filtrera

105kr
1960kr
105
105
1960
1960

Visa enbart nyheter

(1)

7cm
40cm
7
7
40
40

big green egg

(1)

fiskars

(22)

griphinity

(5)

heirol

(7)

interbuild

(1)

kai

(2)

muurikka

(3)

vargen & thor

(1)

weber

(7)

Kniv

(29)

Kockkniv

(9)

Knivset

(2)

Förskärarset

(1)

Urbeningskniv

(1)

Köksknivar

(1)

Allkniv

(1)

Brödkniv

(1)

Filekniv

(1)

Filékniv

(1)

Grönsakskniv

(1)

Santokukniv

(1)

Svart

(22)

Silver

(8)

Stål

(12)

Vit

(1)

Sortera

49 Produkter

Du har sett 36 av 49 produkter
1 av 2

Populära filtreringar

Köksknivar är något som vi alla behöver i vårt hem. Det finns en rad olika knivar för olika användningsområden, och det bästa är att investera i åtminstone ett par stycken, till exempel för att skära kött, grönsaker och bröd. Det kan också vara bra att investera i en knivslipare och en bra behållare eller ett ställ till dina knivar, så de håller sig i gott skick under en längre tid. Köksknivar finns idag i många olika prisklasser, och hos oss på Bygghemma kan du hitta billiga köksknivar av god kvalitet. Leta dig fram till en kniv du behöver hos oss!

Olika knivar - olika användningsområden

Att hitta rätt i den stora djungeln av köksknivar är inte alltid det enklaste. Idag finns det nämligen knivar till i stort sett alla tänkbara produkter och råvaror. Du behöver inte samla på dig en stor mängd knivar, men ett par stycken olika kan vara bra för att matlagningen ska gå smidigare. Om du äter kött är en köttkniv din bästa vän. Med en så kallad kockkniv kan du både skära kött och grönsaker, så det är en bra allt-i-allo-kniv. En brödkniv med räfflat blad är också en god investering. Det kan också vara bra att köpa en mindre kniv som du kan hacka lök med, eller skala potatis och dylikt med.

Hitta dina köksknivar hos Bygghemma

Känner du att det fattas någon eller några knivar i ditt kök? Då är det god tid att investera i nya sådana. Bra köksknivar underlättar din matlagning avsevärt! Hos oss på bygghemma.se hittar du ett välsorterat utbud av olika köksknivar på nätet av god kvalitet och till bra priser. Hitta en kniv hos oss som uppfyller dina behov redan idag!