Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Rengöring Braun CCR2 Clean & Renew
Rengöring Braun CCR2 Clean & Renew
Rengöring Braun CCR2 Clean & Renew
Rengöring Braun CCR2 Clean & Renew

Rengöring Braun
CCR2 Clean & Renew

145 kr
Rengöring Braun CCR2 Clean & Renew

CCR2 Clean & Renew

145kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Rengöring Braun CCR2 Clean & Renew är en effektiv rengöring för din rakapparat.
Varumärke

Beskrivning

Rengöring Braun CCR2 Clean & Renew är en effektiv rengöring för din rakapparat.
Braun har marknadens mest avancerade och behändiga rengöringsenhet
Braun är det enda varumärke som använder alkoholbaserad rengöringsvätska som avlägsnar 99,999 % av alla baciller och bakterier vid varje rengöringstillfälle. Brauns tester visar att rengöring av rakapparaten med en Clean and Renew är mycket mer hygieniskt än att bara rengöra den under rinnande vatten. Clean and Renew-refillpatronen behöver bytas ca 4–6 gånger om året för att din rakapparat ska kännas som ny varje dag, året om.

Rengöring & Smörjning
En unik alkoholbaserad rengöringslösning avlägsnar skäggstrån och hudpartiklar för att säkerställa maximal hygien med en 99,999 % bakteriefri rakapparat. Under rengöringscykeln smörjer smörjmedlen i rengöringslösningen automatiskt skärbladen för maximal skäreffektivitet. Detta gör att rakapparatens olika delar kan fungera smidigt. Att rengöra rakapparaten med endast vatten och tvål kan leda till ökad friktion och slitage på skärdelarna.

Hygien
Brauns unika rengöringsvätska löser upp fett och dödar effektivt bakterier på rakhuvudet. Du får en tio gånger mer hygienisk rengöring än med kranvatten. Alkoholen tränger in ordentligt och når att grundligt rengöra även de små, svåråtkomliga ytorna på rakhuvudet. Till skillnad från vatten leder alkohol inte till rost och har därmed inte någon negativ inverkan på prestandan hos rakapparatens olika delar på längre sikt.

Clean and Renew-patronen byter du lätt och smidigt
1. Öppna rengöringsenheten genom att trycka på lyftknappen. Vänta några sekunder innan du tar bort den förbrukade patronen för att undvika spill.
2. Avlägsna försiktigt den tomma patronen från rengöringsenheten.
3. Öppna den nya refillpatronen och använd locket för att försluta den förbrukade patronen. Du kan nu slänga den förbrukade patronen i hushållssoparna eftersom den inte kräver någon speciell avfallshantering.
4. Sätt försiktigt i den nya patronen i rengöringsenheten.

Unik design, bekväm användning, frisk citrondoft
Brauns unika patrondesign gör den enkel att byta och du behöver inte fylla på rengöringsenheten manuellt. Brauns rengöringslösning är avsedd för daglig användning och kräver ingen speciell avfallshantering vid kassering. Patronen avger även en uppfriskande citrondoft.

Egenskaper

VarumärkeBraun
Art.Nr.4210201382683
FärgTransparent
DriftkällaEl
TypRengöring
Spänning230 V
EAN-nr4210201382683