Köksblandare Mora Cera W5 Vägghängd Med Överliggande Pip

Köksblandare Mora Cera W5 Vägghängd Med Överliggande Pip
Köksblandare Mora Cera W5 Vägghängd Med Överliggande Pip
47%
Rek. pris 3 001 kr
1 595 kr

Delbetala från 95 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Köksblandare Mora Cera W5 Vägghängd Med Överliggande Pip är en elegant blandare som är ett självklart val om du söker en produkt som är robust, energieffektiv och med många smarta funktioner. Design och funktion är utformad så att kranen är extra användarvänlig, den passar därför hela familjen. Inbyggda energisparfunktioner som sparar vatten och energi ger positiva effekter på både miljö och plånbok.
Övrigt
- Vägghängd modell
- ESS (energisparsystem)
- Mjukstängning med keramisk tätning
- Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr
- Eco (energi- och vattenbesparande strålsamlare)
- Inklusive överliggande pip
- Piputsprång med väggbricka 290 mm

OBS! Får ej användas tillsammans med självstängande handdusch.

ESS funktion
Med spaken i läget rakt fram kommer alltid kallt vatten. De flesta av oss tycker att det är enklast att öppna och stänga i detta läge. Nästa gång du skall tappa vatten startar du från kallt och slösar därmed inte med varmvatten. Detta gör att man vid korta tappningar undviker att dra upp varmvatten i rören som sedan står och kallnar till ingen nytta. Inblandningen av varmvatten sker först när spaken vrids till vänster om centrumlinjen. Här måste man ”tänka” varmvatten och aktivt vrida spaken åt vänster för att få varmvatten. Det slentrianmässiga slöseriet med varmvatten existerar inte med Mora ESS.

Mora Eco
Denna blandare är anpassad för att ge extra mycket besparing vilket gör att den får bära Moras Eco-symbol. Blandaren har en inbyggd Eco-funktion som spärrar vid ett komfortflöde. Detta kan sänka vatten- och energikostnaden rejält. Vill du ändå unna dig ett större vattenflöde, håller du bara ned ECO-knappen och vrider ratten till önskat läge.

Soft Closing
Mjukstängning gör att kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar och tryckstötar i rören, vilket även ökar livslängden på både kran och rörinstallation.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Egenskaper

VarumärkeMora
Art.Nr.253050M
FärgKrom
DiskmaskinsavstängningNej
Höjd175 mm
Piputsprång290 mm
CC-mått150, 160 mm
SerieCera
FunktionEcosafe, ESS
GreppEttgreppsblandare
TypKöksblandare
Svängbar PipJa
Bredd210 mm