Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Köksskåp | Praktiska skåp till kök

Du har sett alla 6 produkter

Vanliga frågor om

Finns det fristående köksskåp på hjul?
Vad är köksskåp gjorda av för material?
Får jag plats med mikron i ett köksskåp?

Populära filtreringar

Hitta rätt köksskåp

Köksskåp är idag ett självklart komplement till varje kök. De fyller inte bara en praktiskt funktion utan det finns även en estetisk aspekt. Vilka skåp ni väljer till ert kök kan sätta stilen för hela rummet och antingen komplettera eller bryta av stilen i resten av hemmet. Ett praktiskt och funktionellt kök är en investering och köksskåpen är pricken över i, så det är viktigt att det blir rätt när ni väl har bestämt er för att investera i ert kök.

När ni väljer köksskåp till ert hem finns det mycket att tänka på, ska ni ha helskåp, underskåp och öppna hyllor, underskåp och överskåp, eller ska ni ha lådor? Valmöjligheterna är oändliga så var noga med att låta valet ta sin tid och kolla noga igenom hela utbudet för att inte missa något. Ett kök är inget som man byter ut varannan vecka, det är viktigt att det blir rätt så att ni sedan kan spendera flera år i ert nya, trivsamma kök. När ni ska köpa köksskåp är det viktigt att ni beställer allt i rätt mått. Mät noggrant de avstånd och ytor där köksskåp och alla övriga delar ska byggas. Det är inte möjligt att pressa in ett skåp på en yta ens om den bara är en centimeter för liten, det blir lätt en dyr historia om måtten inte stämmer.

Nya skåp i kök kan göra stor skillnad

En ny färg eller form i köket kan ändra hela upplevelsen av ett rum. Vill och behöver ni inte byta ut hela köket kan ett par nya köksskåp göra nog med skillnad för att pigga upp och förnya ett annars lite slitet kök. Tveka inte att be en fackman om hjälp och råd när ni ska köpa skåp till köket. Investera i ert hem och er framtid genom att uppdatera ert kök med ny färg, form och utseende. Köket är hemmets hjärta.