Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  5%

  Kök Marbodal Åkerö Plus Ljusgrå

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 168 000 kr

  Du sparar 8 401 kr

  159 599 kr

  Jämför
  Tillverkningsvara
  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Marbodal Åkerö Ljusgrå är ett kök med bänkskiva i ek. Bänkskåpen har rymliga lådor så du får gott om förvaring. Köket går att få med en halvö som erbjuder både arbetsyta, förvaring och bardel. I Marbodals PLUS-serie kombineras en gammaldags stil med moderna funktioner som mjukstängande luckor och lådor. Åkerö går att köpa i flera färger. Köket består av MDF-luckor med profilfräsning i ljusgrå kulör samt en skåpstomme i MFC. Luckorna och skåpstommen är Svanenmärkta, vilket innebär att köket lever upp till de stränga kraven på att tillverkningsprocessen ska göras både energisnål och miljövänlig.

  Läs mer
  Detta kök har hämtat inspiration från lantliv och natur. Tidsenliga färg- och materialval i en skön blandning av gammalt och nytt skapar en charmig känsla.

  Bra att veta
  - 25 års garanti. Marbodal bygger kök som ska klara sig länge och ger därför 25 års funktionsgaranti på de mest utsatta delarna i köket t.ex. luckor, skåp och gångjärn.

  - MFC står för Melamine faced chipboard, vilket på svenska betyder melaminbelagd spånskiva. Spånskivan är belagd med ett mönstrat eller enfärgat papper och en tunn genomskinlig plastfilm av melamin. Ytan kan vara antingen slät eller ha en viss struktur.
  - MDF är en förkortning av Medium Density Fiberboard. MDF-skivan tillverkas av mycket fint malda träfibrer som blandas med lim och pressas samman under högt tryck. Materialet är kompakt och används därför ofta till produkter där man önskar fräsa en profilerad kant. MDF-skivan har också goda lackeringsegenskaper.

  Ring våra säljare på nummer: 0101959850 eller fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret ovan så återkommer våra köksspecialister till dig.

  Egenskaper

  Varumärke Marbodal
  Art.Nr. 2234
  Färg Ljusgrå
  Stil Lantligt
  Front Profilerad
  Yta Slät

  Tillbehör du kan behöva