Golvmopp & skurhink

Filtrera

19kr
2299kr
19
19
2299
2299

anza

(3)

bissell

(2)

bona

(5)

kährs

(4)

nordic stream

(22)

tarkett

(1)

vileda

(2)

Röd

(2)

Blå

(2)

Svart

(2)

Golvmoppset

(3)

Rengöring

(4)

Rengöringsset

(4)

Golvmopp

(2)

Rengöringsmedel

(1)

Mopp

(16)

Verktyg

(3)

Krok

(1)

Skrapa

(1)

Borste

(1)

Dammvippa

(1)

Sopskyffel

(1)

Endast snabbleverans

(38)

Sortera

39 Produkter

Vanliga frågor

Var är det lämpligt att använda golvmopp och skurhink?
Kan jag använda golvmopp och skurhink till alla golvtyper?
Ska jag använda mopp i tyg eller en duk av microfiber?
Du har sett 36 av 39 produkter
1 av 2

En bra golvmopp och skurhink ska vara ergonomiska och enkla att använda. Deras främsta uppgift är att hålla golvet fritt från smuts. Att moppa golvet efter dammsugning gör att man kan få bort mindre dammpartiklar, eventuella fläckar och annan smuts som inte hör hemma på golvet.

Golvmoppar som är enkla att använda

En golvmopp skall vara enkel att föra över golvet oavsett möblering. Det är fördelaktigt med en smal mopp som man enkelt kan föra in under soffor och sängar utan att behöva flytta på möblerna. Mopparna behöver tvättas med jämna mellanrum för att hålla sig fräscha. Följ tvättråden för varje produkt för att ge moppen längsta möjliga livslängd.

I de flesta hem idag finns det mycket elektronik och textiler som skapar damm. En golvmopp hjälper dig hålla det skinande rent hemma, och kan få bukt även med de minsta partiklarna damm och smuts. Att moppa golvet regelbundet gör att inomhusluften blir renare och behagligare att vistas i eftersom man reducerar mängden fint damm.

Städutrustning för alla tillfällen

Det vanligaste är att skurhinken rymmer tio liter. Skurhinken används ofta i samband med att man skurar golvet. Moppgarnet doppas i hinken, och vattnet vrids sedan ur moppen. Sedan torkar man golvet och gör om proceduren vid behov. En skurhink är relativt lätt att sköta om. Precis som annan städutrustning bör den noga rengöras efter användning. Man kan med fördel torka ur hinken innan den ställs undan.

En skurhink behövs i varje hem. Någon gång kommer man garanterat att behöva skura golvet eller väggarna och har man då inte en bra hink kan man genast upptäcka problem. Med en bra hink kan du snabbt och smidigt få rena golv igen och du behöver inte tänka på droppande moppar.