Skotork

Filtrera

225 kr

699 kr

225
225
699
699

adax

(3)

emerio

(1)

husqvarna

(1)

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

5 Produkter

Skotork Adax ST12 T

Skotork Adax ST12 T

284 kr 515:-

45%

Skotork Adax TKH208

Skotork Adax TKH208

499 kr 790:-

37%

Skotork Husqvarna

Skotork Husqvarna

225 kr 279:-
Skotork Adax ST 3D

Skotork Adax ST 3D

699 kr1 338:-

48%

Skotork Emerio 4 st slangar

Skotork Emerio 4 st slangar

332 kr 349:-

Åter i lager 2020-08-21

Du har sett alla 5 produkter

När man rör sig ute vid regn och rusk kan resultatet vara fuktiga och blöta skor. Blöta skor är varken bekvämt eller behagligt. Att låta skorna torka av sig själv är ett alternativ som både tar lång tid och dessutom ofta ger upphov till dålig lukt. Med en billig skotork kan man få torra skor mycket snabbare, utan att behöva krångla med tidningspapper eller handdukar i skorna. Skotorkar är byggda för att på en perfekt temperatur få fukten att avdunsta, utan att skada själva skon. De gör också att skorna blir varma och sköna att dra på sig igen efter torkningen.

Hur man använder en skotork

Det finns olika modeller på skotorkar. Alla drivs med ström, oftast med en sladd man fäster i ett vägguttag. Man kan välja modell efter vad som passar ens behov bäst. En vanlig typ av skotorkar består av slangar man lägger ner i skorna. De avger en luftström med en värme på runt 38 grader. Den temperaturen är skonsam mot läder och skinn, och torkar skorna snabbt utan att förstöra materialet. Det finns även modeller som fungerar som skohyllor som torkar skorna underifrån. Använder man en sådan modell ställer man skorna precis som vanligt på skostället. De flesta skotorkar kan man även använda till att torka exempelvis handskar eller mössor med.

Beställ din skotork enkelt på nätet

Hos oss på bygghemma.se är det enkelt att hitta en bra skotork som ger dig mycket för pengarna. Skotorkar innebär inte bara att man snabbare kan använda sin favoritskor efter det att det blivit blöta, det är också bra sätt att förlänga livslängden på skor av känsliga material som läder. Med tanke på hur stor nytta man har av en skotork är det förvånansvärt få som äger en. Det vill vi ändra på!