Tork & tvättillbehör

Pris
225
225
699
699
Varumärke
Leveranstid

Skotork

När man rör sig ute vid regn och rusk kan resultatet vara fuktiga och blöta skor. Blöta skor är varken bekvämt eller behagligt. Att låta skorna torka av sig själv är ett alternativ som både tar lång tid och dessutom ofta ger upphov till dålig lukt. Med en billig skotork kan man få torra skor mycket snabbare, utan att behöva krångla med tidningspapper eller handdukar i skorna. Skotorkar är byggda för att på en perfekt temperatur få fukten att avdunsta, utan att skada själva skon. De gör också att skorna blir varma och sköna att dra på sig igen efter torkningen.

Läs mer...
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Skotork Adax TKH208
37%
adax_pms_reflexblue_large.jpg
review score
499 kr
790 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Skotork Adax ST12 T
46%
adax_pms_reflexblue_large.jpg
review score
277 kr
515 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Skotork Husqvarna
husqvarna-logga-stor.jpg
review score
225 kr
279 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Skotork Adax ST 3D
48%
adax_pms_reflexblue_large.jpg
699 kr
1 338 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur man använder en skotork

Det finns olika modeller på skotorkar. Alla drivs med ström, oftast med en sladd man fäster i ett vägguttag. Man kan välja modell efter vad som passar ens behov bäst. En vanlig typ av skotorkar består av slangar man lägger ner i skorna. De avger en luftström med en värme på runt 38 grader. Den temperaturen är skonsam mot läder och skinn, och torkar skorna snabbt utan att förstöra materialet. Det finns även modeller som fungerar som skohyllor som torkar skorna underifrån. Använder man en sådan modell ställer man skorna precis som vanligt på skostället. De flesta skotorkar kan man även använda till att torka exempelvis handskar eller mössor med.

Beställ din skotork enkelt på nätet

Hos oss på bygghemma.se är det enkelt att hitta en bra skotork som ger dig mycket för pengarna. Skotorkar innebär inte bara att man snabbare kan använda sin favoritskor efter det att det blivit blöta, det är också bra sätt att förlänga livslängden på skor av känsliga material som läder. Med tanke på hur stor nytta man har av en skotork är det förvånansvärt få som äger en. Det vill vi ändra på!