Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
0
0 kr

Vädringsställ

När man har tvättat kläder eller lakan kan det vara skönt att inte behöva använda torkskåp eller torktumlare. Att ständigt torka sin tvätt i hög värme sliter snabbare på materialet, och livslängden kan förkortas. Väljer man istället att låta kläderna torka av sig självt håller de längre. Ibland behöver saker inte heller tvättas, utan blir uppfräschade enbart om de fick vädras en stund. Oavsett om man vill vädra något eller torka något finns det anordningar man kan placera utomhus på gräsmattan eller på balkongen som ger en en konkret yta för ändamålet. När du skall köpa vädringsställ är vi på bygghemma.se ett pålitligt alternativ!

Läs mer...
Visar 1 av 1 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Vilket vädringsställ är bäst?

Alla vädringsställ fyller sina funktioner. Det som avgör vilket som passar en bäst är främst vilken yta man vill använda det på. Det finns vädringsställ som är anpassade efter att ställa ute på balkongen, vilket gör att man kan vädra ute även att man inte bor i ett eget hus. Har man en egen tomt kan man placera ett vädringsställ direkt på gräsmattan. De är ofta lite större och finns både som stationära ställningar som man gräver ner, eller mobila som man kan vika ihop efter användning. Vilken storlek man väljer på sitt vädringsställ är främst en fråga om hur mycket man vill ha möjlighet att torka eller vädra samtidigt.

Beställ ditt vädringsställ enkelt på nätet

Vi på bygghemma.se har många års erfarenhet inom byggvaruhandel. För oss är det viktigt att erbjuda våra kunder produkter som gör vardagen enkel. Hos oss kan du behändigt köpa ett vädringsställ online till ett bra pris. Har du några som helst frågor innan, under eller efter ditt köp är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice som gärna hjälper dig.