Tvättskåp | Smart förvaring

Filtrera

1 815 kr

7 610 kr

1815
1815
7610
7610

Grå

(2)

Trä/natur

(2)

Vit

(1)

Svart

(1)

svedbergs

(3)

Väggskåp

(3)

Tvätt & Tork

(3)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

I badrum och tvättrum behövs alltid förvaring. Det kan vara handdukar eller andra saker som man inte vill ha framme. Nytvättade handdukar och annan tvätt håller sig fräschare om man kan förvara dem torrt och dammfritt. Därför är det bra att satsa på att införskaffa tvättskåp som är anpassade för tvättstugor och badrum. Hos oss på Bygghemma.se kan du köpa tvättskåp av hög kvalitet billigt online.

Varför ska man välja tvättskåp?

Tvättskåp är anpassade efter de förhållanden som finns i badrum och tvättstugor. Det vill säga lite varmare och fuktigare än i andra rum. Vissa andra möbler har inte alltid behandlats med de färger eller är av de material som är anpassade för sådana miljöer.

Jag har ett litet utrymme, hur kan jag lösa förvaringen?

Har man lite trängre utrymmen kan man med fördel välja ett vägghängt tvättskåp eller nyttja ytan genom att välja en avlång modell. Väljer man ett vägghängt skåp ska man se till att skruvhålen behandlas så de blir vattentäta för att förhindra fuktskador.

Vad ska man tänka på när man köper tvättskåp?

Tänk på att mäta utrymmet och glöm inte att mäta så du kan öppna tvättskåpet utan att slå i något annat. Placera också skåpet så det inte blir översköljt med vatten. Även om skåpen är anpassade för fuktiga miljöer så bör de inte spolas med vatten.

Är det svårt att montera tvättskåp?

Om du följer instruktionerna och har rätt produkter för monteringen hemma bör det inte vara några problem. Hos oss på Bygghemma.se hittar du också allt du behöver till monteringen.