Cylinda diskmaskin

Filtrera

5 083 kr

34 944 kr

495
5083
34944
34944

Vit

(6)

Silver

(4)

447 mm

597 mm

145
447
597
897

Diskmaskin

(2)

Underbyggd

(6)

Integrerad

(2)

Fristående

(1)

Sortera

9 Produkter

Du har sett alla 9 produkter

Cylinda är ett svenskt kvalitetsmärke som tillverkat vitvaror sedan 1950. En diskmaskin från Cylinda är en trygg och smart investering i såväl funktion i toppklass, som innovativ teknik och riktigt hållbar kvalitet.

Vilken Cylinda diskmaskin är bäst?

Cylinda tillverkar uteslutande produkter av hög, svensk kvalitet. Vilken Cylinda diskmaskin som passar dig bäst beror helt enkelt på vilka behov du har av din diskmaskin och hur ditt kök ser ut. Här på Bygghemma har vi glädjen att kunna erbjuda såväl Cylindas integrerade och underbyggda diskmaskiner, som fristående modeller och bänkdiskmaskiner.

Hur fungerar Cylinda diskmaskin?

En diskmaskin från Cylinda är enkel att montera och koppla in, och rengör din disk snabbt och effektivt. Cylinda är ett hållbart och miljöcertifierat företag, och samtliga av Cylindas diskmaskiner är framtagna med energieffektiv och vattenbesparande teknik.

Är Cylinda diskmaskiner bra?

Då varumärket kännetecknas av kompromisslös kvalitet, svensk design och branschledande teknik, har Cylindas diskmaskiner länge varit det självklara valet för många svenska hushåll. Cylindas diskmaskiner är tillverkade utifrån gedigen kunskap och generationer av erfarenhet, så att du som kund ska kunna känna dig trygg med att du gör ett riktigt bra köp. Ta en titt på vårt breda sortiment och beställ en kvalitetssäkrad och billig Cylinda diskmaskin - alltid till bästa pris online här på Bygghemma.