Kolfilterfläkt Franke Tender 729

Kolfilterfläkt Franke Tender 729
Kolfilterfläkt Franke Tender 729
45%
Just nu!
Kampanj
Rek. pris 10 719 kr
5 915 kr
Produktblad

Delbetala från  124 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Denna klassiska storsäljare har mycket att erbjuda, storslagen kvalitet, snygg design och fina funktioner. Ledbelysning är av hög kvalitet, den unika Easy Cleanmotorn gör rengöringen till en fröjd och fem fläkthastigheter håller matoset borta.
Easy Clean Rengöring av fläkten handlar för de flesta bara om filtret. Har du en köksfläkt med Easy Clean gäller det även motorpaketet som du enkelt lossar och kan plocka ned. Med enkla handgrepp tar man loss fläkthjul och skyddsgaller som därefter diskas för hand eller i diskmaskin och motorpaketet torkas med fuktig trasa. Tack vare Easy Clean kan du hålla fläkten ren år efter år. Bibehållet luftflöde och minskad brandrisk får du på köpet.

Filtren av metalltråd kan lätt avlägsnas och diskas för hand eller i maskin. När matlagningen är klar är det dags att slå på EVL, alltså efterventilation. Detta är en tidstyrd, tyst funktion som effektivt suger ut det sista matoset ur köket. När du mitt i matlagningen har behov av ett extra starkt utsug är intensivfunktionen rätt för dig. Tryck bara på intensivknappen så kör fläkten på max i upp till tio minuter.

En kolfilterfläkt har en inbyggd motor och ett kolfilter som renar luften från fett och lukt innan luften kommer tillbaka in i köket. Kolfilter medföljer.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeFranke
Art.Nr.110.0351.268F
FärgRostfri, Vit
Bredd598, 698 mm
Djup470, 483 mm
EnergieffektivitetC
Belysning2 x 2 W LED
ModellVägghängd
TypKolfilterfläkt
Kapacitet328 m3/h
Effektivitetsklass FettfiltreringB
Vätskedynamisk EffektivitetklassC
Höjd1075 mm
Effektivitetsklass BelysningA
Bullernivå67 dB(A)
Ljudnivå67 dBa
Antal Hastigheter3
Energiförbrukning80,9, 81 kWh/år