Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Kylskåp GRAM KS 481864 FN

Kylskåp GRAM
KS 481864 FN

fr.7 990 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

GRAM Kylskåp är en modern och stilren kylskåp som är utrustad med det senaste inom kylteknologi. Skåpet är tillverkat med högkvalitativa material som garanterar en hållbar och robust produkt.
Varumärke

Beskrivning

GRAM Kylskåp är en modern och stilren kylskåp som är utrustad med det senaste inom kylteknologi. Skåpet är tillverkat med högkvalitativa material som garanterar en hållbar och robust produkt.
En av de mest imponerande funktionerna på detta kylskåp är SafetyGlass. Alla glashyllor är tillverkade i SafetyGlass, vilket gör dem mycket hållbara och krossäkra. Om du skulle råka tappa en hylla på golvet så splittras den inte i vassa kanter, vilket minimerar risken för skador och olyckor.

Kylskåpet har också elegant LED-sidobelysning som ger en bra och snabb översikt över dina matvaror. Detta gör det enklare att hitta det du behöver och ger dig en bättre överblick över innehållet.

GRAM Kylskåp innehåller även en praktisk vinhylla som utnyttjar utrymmet under glashyllan. Vinhyllan kan dessutom placeras där du tycker att den passar bäst. Skåpet har också extra stor kapacitet, vilket ger gott om utrymme för dina matvaror. Alla lådor har transparenta fronter som ger en bra överblick över innehållet.

En annan mycket fördelaktig funktion är FreshZone-lådan. Här kan du förvara färsk fisk, färskt kött, mejeriprodukter och grönsaker. Den låga temperaturen i FreshZone innebär att matvarorna håller sig färska längre.

Kylskåpet har också Full NoFrost. Detta är ett ventilerat kylsystem som ger samma temperatur i hela skåpet och du kan själv välja var du vill placera dina matvaror. Det finns ingen kondens eller is på bakväggen, vilket gör att skåpet är enklare att rengöra och minskar risken för problem med matvarorna.

Den eleganta TouchControl-styrningen gör det enkelt att använda kylskåpet. På displayen kan du se den inställda temperaturen och eventuella visuella och akustiska larm kommer att meddela dig om t.ex. temperaturen ändras eller om dörren inte är stängd. Det finns också varningar om för hög temperatur så att du kan agera innan dina matvaror skadas.

Med EcoFunction kan du ställa in temperaturen i skåpet på en lägre temperatur än den optimala för att spara energi. Om skåpet inte används på en tid regleras temperaturen automatiskt tillbaka till den rekommenderade för att därefter köras mest energieffektivt.

GRAM Kylskåp har också SuperCool-funktionen som snabbt kyler ner hela kylskåpet. Detta är särskilt fördelaktigt när du ska kyla ner större mängder matvaror samtidigt.

Sammanfattningsvis är GRAM Kylskåp en högpresterande kylskåp som är utrustad med de senaste funktionerna och teknologierna. Med extra utrymme och praktiska funktioner för att hålla matvarorna färska, är detta kylskåp ett utmärkt val för alla som söker en modern och pålitlig kyl.

SafetyGlass
Samtliga glashyllor är tillverkade i SafetyGlass. Det innebär att de inte bara är mycket hållbara utan också krossäkra. Skulle du ha otur och tappa en glashylla på golvet, t.ex. i samband med rengöring, så splittras inte hyllan i vassa kanter.

EcoFunction
Med EcoFunction kan du ställa in temperaturen i skåpet på en lägre temperatur än den optimala, som är 5 °C. Om du inte använder skåpet under en period regleras temperaturen automatiskt tillbaka till den rekommenderade för att därefter köras mest energirätt och ekonomiskt.

Full NoFrost
Full NoFrost är ett ventilerat kylsystem som ger dig samma temperatur i hela skåpet, så att du fritt kan välja var du vill ställa matvarorna. Dessutom slipper du kondens och is på bakväggen.

SuperCool
Med SuperCool-funktionen kan du snabbt kyla ner hela kylskåpet. Detta är i synnerhet en fördel när större mängder matvaror ska kylas ner samtidigt.

TouchControl
Den eleganta TouchControl-styrningen gör det enkelt att använda skåpet, och på displayen kan du se den inställda temperaturen. Dessutom berättar visuella och akustiska larm för dig om t.ex. temperaturen ändras eller om dörren inte är stängd.

Varning om för hög temperatur
Ett larm varnar dig om temperaturen i skåpet blir för hög. Det ger dig möjlighet att reagera innan dina matvaror har skadats.

Egenskaper

VarumärkeGRAM
Art.Nr.KS481864FNX/1G
FärgRostfri, Vit
HängningHöger
UtförandeFristående
EnergieffektivitetE
LjuskällaJa
EluttagJordad stickkontakt
TypKylskåp
Automatisk AvfrostningNej
Spänning230 V
Djup65 cm
Höjd186 cm
Bullernivå40 dB(A)
Energiförbrukning121 kWh/år
Bredd59.5 cm
Tillverkarens Art.Nr.KS481864FN/1, KS481864FNX/1
Nettovolym Kyl389 l