Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Kylskåp Samsung RR39C76C3 Bespoke

Kylskåp Samsung
RR39C76C3 Bespoke

fr.10 990 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Kylskåp från Samsung. Flexibel lösning som passar alla. Anpassa och kombinera din kylskåpsenhet så att det passar din livsstil. Bespoke gör det möjligt att para ihop olika moduler med varandra. Välj om du behöver ett, två eller tre kyl-/frysskåp eller lägg till fler allt eftersom behov och livsstil förändras.
Varumärke

Beskrivning

Kylskåp från Samsung. Flexibel lösning som passar alla. Anpassa och kombinera din kylskåpsenhet så att det passar din livsstil. Bespoke gör det möjligt att para ihop olika moduler med varandra. Välj om du behöver ett, två eller tre kyl-/frysskåp eller lägg till fler allt eftersom behov och livsstil förändras.
Specifikationer
- Platt design
- SpaceMax™-teknik
- All-Around Cooling
- No Frost
- Metal Cooling

Platt design
Lägg till en touch av förstklassig elegans som uppgraderar ditt kök. Den minimalistiska platta designen passar sömlöst i alla moderna köksinteriörer. Och den kan kombineras med andra BESPOKE-moduler för att se ut som en enda apparat.

SpaceMax™-teknik
Förvara mer mat tack vare den rymliga interiören. Den unika SpaceMax™-tekniken använder speciell uretanisolering som gör väggarna mycket tunnare samtidigt som isoleringsförmågan bibehålls. På så sätt blir en den invändiga volymen större utan att öka yttermåtten.

All-Around Cooling
Håll din mat fräsch längre! All-Around Cooling fördelar kylan jämt i hela kylen, inklusive dörren, så att dina matvaror håller sig fräscha oavsett var du placerar dem. Genom att cirkulera kalluft och kontinuerligt kontrollera temperaturen säkerställer All-Around Cooling att matvarorna på hyllorna kyls effektivt och håller sig fräscha längre.

No Frost
Slipp slösa tid och energi på avfrostning av kylen. No Frost-tekniken effektiviserar luftcirkulationen för att bibehålla en konstant temperatur och förhindra isbildning. Den når också måltemperaturen mycket snabbare. Och belastar kylsystemet mindre så att det håller längre.

Metal Cooling
Metallplattan på insidan behåller kylan och hjälper till att hålla rätt temperatur i kylen genom att återställa eventuell värmeförlust så att din mat håller sig fräsch länge, även om du ofta öppnar och stänger dörren. Den adderar även en premiumkänsla och är väldigt lätt att rengöra.

Digital Inverter-teknologi
Njut av mindre buller med den digitala inverter-kompressorn. Till skillnad från konventionella kompressorer som bara startar och stoppar justerar den digitala inverter-kompressorn automatiskt sin hastighet i förhållande till sju nivåer av kylbehov. Detta effektiviserar energiförbrukningen och ger dig en tyst, kraftfull och hållbar prestanda vilket backas upp med en garanti på 20 år.

Egenskaper

VarumärkeSamsung
Art.Nr.RR39C76C3B1/EFS
FärgSilver, Svart, Vit
HängningHöger
Volym387 l
SerieBespoke
TypKylskåp
Automatisk AvfrostningJa
Spänning230 V
Djup644 mm
DisplayJa
FrysfackNej
Höjd1860 mm
IsmaskinNej
Nettovolym Kyl387 l
Energiförbrukning77 kWh/år
Omhängbar DörrJa
KolsyremaskinNej
Vikt79 kg
Bredd595 mm
EnergieffektivitetC, E
Tillverkarens Art.Nr.RR39C76C3B1/EF, RR39C76C3S9/EF, RR39C76C3WW/EF
Ljudnivå36, 39 dBa