Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Kylskåp Siemens KI41RAFF0

Kylskåp Siemens
KI41RAFF0

13 054 kr
Tillfälligt slut: 

Sammanfattning

Kylskåp Siemens KI41RAFF0 är ett praktiskt kylskåp för integrering med flexibla varioShelf och hyperFresh Plus som håller frukt och grönt fräscha upp till två gånger längre. Kylen har freshSense som ger jämn temperatur genom intelligent sensorteknik.
Varumärke

Beskrivning

Kylskåp Siemens KI41RAFF0 är ett praktiskt kylskåp för integrering med flexibla varioShelf och hyperFresh Plus som håller frukt och grönt fräscha upp till två gånger längre. Kylen har freshSense som ger jämn temperatur genom intelligent sensorteknik.
Denna kyl har elektronisk temperaturstyrning med touchControl och superCooling-teknik med automatisk återställning som ger extra snabb inkylning av matvaror. Den har sex hyllor av säkerhetsglas, varav fem är ställbara i höjd samt fyra dörrhyllor, varav en för mejeriprodukter.

Övrigt
- Fasta gångjärn - ger stabilare dörr
- LED-belysning
- Automatisk avfrostning i kyldelen
- 1 hyperFresh plus-låda med fuktighetsreglering

HyperFresh Plus
Med dragreglaget kan du justera fuktighetsnivån i hyperFresh plus-lådan utifrån innehållet. På så sätt garanteras en idealisk fuktighetsnivå som bevarar smak, vitaminer och näringsämnen längre.

EasyAccess-glashyllor
För att öka komforten så kan dessa glashyllor dras ut till hälften, med hjälp av skenor. Därmed får du en perfekt överblick över innehållet och hittar även det som gömmer sig längst bak. Utdragsfunktionen är både lätthanterlig och vippstabil, så glashyllorna går att dra ut utan problem även när de är fullastade.

SuperCooling
Med knappen superCooling sänks temperaturen i kylskåpet snabbt till 2 °C. På så sätt undviker du att temperaturen stiger och värmer upp nedkyld mat när du lägger in varmare varor i kylskåpet.

VarioShelf
VarioShelf-hyllan består av två separata 14 cm djupa hyllplan vars front kan justeras efter individuella förvaringsbehov. Om de placeras efter varandra bildar de en enda, stor hylla. Om den främre glasskivan placeras under den bakre, kan det främre utrymmet användas för höga kylvaror.

FreshSense
Varierande yttertemperatur och ett frekvent öppnande av kylskåpsdörren resulterar i temperaturförändringar inuti kylen. De smarta sensorerna i freshSense reglerar kylan så fort de känner av temperaturförändringen i kylen.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeSiemens
Art.Nr.KI41RAFF0
FärgVit
HängningHöger
Volym211 l
UtförandeIntegrerad
EnergieffektivitetF
SerieiQ500
TypKylskåp
Automatisk AvfrostningNej
Spänning230 V
Djup545 mm
Djup Nischmått550 mm
DisplayJa
Höjd1221 mm
Höjd Nischmått1225 mm
IsmaskinNej
Nettovolym Kyl211 l
Bullernivå33 dB(A)
Ljudnivå33 dBa
Energiförbrukning105 kWh/år
Omhängbar DörrJa
KolsyremaskinNej
Vikt49 kg
Bredd558 mm
Bredd Nischmått560 mm
EAN-nr4242003851470