Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Vinkyl GRAM VS 50781-90 B/1

Vinkyl GRAM
VS 50781-90 B/1

4 490 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

GRAM Vinkylskåp VS 50781-90 B/1 är det perfekta valet för dig som vill ha optimal förvaring av dina viner. Skåpet har flera funktioner som säkerställer lagringen av dina flaskor på rätt sätt och lämnar dem alltid redo för servering.
Varumärke

Beskrivning

GRAM Vinkylskåp VS 50781-90 B/1 är det perfekta valet för dig som vill ha optimal förvaring av dina viner. Skåpet har flera funktioner som säkerställer lagringen av dina flaskor på rätt sätt och lämnar dem alltid redo för servering.
En viktigt funktion i skåpet är dess snygga LED-belysning på insidan, vilket gör det lätt för dig att hitta rätt vinflaska vid middagen. LED-lampan släpper ifrån sig mindre värme än traditionella ljuskällor, den invändiga LED-belysningen har därför ingen negativ inverkan på temperaturen i skåpet, vilket gör det möjligt att alltid ha skåpet tänd för att skapa en mer elegant atmosfär.

Glasdörren på skåpet skyddar vinet från UV-strålar, vilket säkrar att sol- och dagsljus inte påverkar vinets smak. Tack vare den vibrationsdämpande kompressorn undgår du virvlande bottenfällning och dina viner förvaras under optimala förhållanden.

GRAM vinkylskåp VS 50781-90 B/1 har också en optimal fuktighetsnivå, vilket säkerställer att vinet är förvarat i rätt miljö innan servering. Den låga ljudnivån gör vinkylen lämplig att placera även i ett kök eller vardagsrum utan att det blir störande.

En annan utmärkande funktion är skåpets varningssignal som larmar dig om temperaturen överstiger det inställda värdet och ett dörrlarm som varnar om dörren inte är ordentligt stängd. Detta förhindrar att temperaturen blir instabil eller att vinet tar skada.

Snygg invändig belysning
Den invändiga LED-belysningen gör det enkelt att hitta rätt flaska vin till middagen. Lampan avger mindre värme än traditionella ljuskällor, så du kan välja att ha den tänd och därmed göra skåpet ännu mer elegant.

Optimal humidity ger optimal förvaring
Med Optimal humidity kan du vara säker på att vinet förvaras vid rätt fuktighet och därmed har de bästa förhållanden innan servering.

Ren luft till ditt vin
Förvarar du viner med kork är det viktigt att dålig lukt inte kan tränga in genom korken. Ett aktivt kolfilter rengör luften i vinkylen och skyddar därmed vinet effektivt.

UV-skydd i glasdörren
Glasdörren är skyddad mot UV-strålar och säkrar därmed att sol- och dagsljus inte kommer in i skåpet, vilket kan förändra vinets smak. Den invändiga LED-belysningen har ingen negativ inverkan på temperaturen i skåpet.

Varning om för hög temperatur
Ett alarm varnar dig om temperaturen i skåpet blir för hög. Det ger dig möjlighet att reagera innan ditt vin tar skada.

Vibrationsdämpande kompressor
Tack vare den vibrationsdämpade kompressorn undviker du virvlande bottenfällning, och dina viner förvaras under optimala förhållanden.

Egenskaper

VarumärkeGRAM
Art.Nr.VS50781-90B/1
FärgSvart
HängningHöger
UtförandeFristående
EnergieffektivitetB
BelysningLED
Tillverkarens Art.Nr.VS50781-90B/1
EluttagJordad stickkontakt
TypVinkyl
Spänning230 V
Djup530 mm
Höjd820 mm
Bullernivå40 dB(A)
Energiförbrukning154 kWh/år
Antal Flaskor7
Antal Zoner1
Vikt20 kg
Bredd1480 mm
EAN-nr5709708232939