Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Spishäll

  Pris
  1 432 kr
  1 432 kr
  12 820 kr
  12 820 kr
  Bredd (mm)
  290
  290
  580
  580
  Typ
  Färg
  Varumärke
  Spänning (V)
  Leveranstid
  Antal Zoner
  Timerfunktion

  Spisplattor

  Att kunna göra mat på ett enkelt sätt är både behändigt och viktigt i alla hushåll. För att göra det möjligt behöver du ha alla de tillbehör som krävs, bland annat effektiva spisplattor. Det finns många olika typer av spisplattor att välja mellan. Antingen kan du ha en ugn med inbyggda plattor, eller också går det att välja att investera i fristående spisplattor. Hos oss på bygghemma.se finns ett gediget urval av billiga spisplattor som gör vardagen enkel. Du kan hitta modeller som är energisnåla och har en lång livslängd, eftersom du väljer mellan produkter från de ledande tillverkarna på marknaden.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  smeg-logo.jpg
  12 820 kr
  13 495 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  När du väljer spisplattor

  När det är dags att investera i nya spisplattor behöver du fundera på några saker innan du väljer vilken modell du vill investera i. Du behöver bland annat veta hur många plattor du vill ha. Är ni många i hushållet behövs det ofta fler spisplattor, men om man bor ensam kan man ibland klara sig på något färre. Du ska också avgöra vilken typ av plattor du vill ha. Det finns bland annat de som är tillverkade av keramik, och det finns så kallade induktionsplattor. Väljer du induktion behöver du se till att du har kastruller och stekpannor som kan användas på den typen av plattor. När du får hem dina nya spisplattor installerar du dem enkelt enligt den medföljande bruksanvisningen.

  Energisnåla och effektiva spisplattor

  Vi på bygghemma.se har alltid tyckt att det ska vara smidigt att hitta de produkter man är ute efter. Därför har vi sett till att förse vårt utbud med tillbehör, maskiner och verktyg som gör alla typer av uppgifter lätta att utföra. När du handlar spisplattor online hos oss kan du därför vara säker på att du gör ett bra val.