Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Spisplatta

Du har sett alla 8 produkter

Att kunna göra mat på ett enkelt sätt är både behändigt och viktigt i alla hushåll. För att göra det möjligt behöver du ha alla de tillbehör som krävs, bland annat effektiva spisplattor. Det finns många olika typer av spisplattor att välja mellan. Antingen kan du ha en ugn med inbyggda plattor, eller också går det att välja att investera i fristående spisplattor. Hos oss på bygghemma.se finns ett gediget urval av billiga spisplattor som gör vardagen enkel. Du kan hitta modeller som är energisnåla och har en lång livslängd, eftersom du väljer mellan produkter från de ledande tillverkarna på marknaden.

När du väljer spisplattor

När det är dags att investera i nya spisplattor behöver du fundera på några saker innan du väljer vilken modell du vill investera i. Du behöver bland annat veta hur många plattor du vill ha. Är ni många i hushållet behövs det ofta fler spisplattor, men om man bor ensam kan man ibland klara sig på något färre. Du ska också avgöra vilken typ av plattor du vill ha. Det finns bland annat de som är tillverkade av keramik, och det finns så kallade induktionsplattor. Väljer du induktion behöver du se till att du har kastruller och stekpannor som kan användas på den typen av plattor. När du får hem dina nya spisplattor installerar du dem enkelt enligt den medföljande bruksanvisningen.

Energisnåla och effektiva spisplattor

Vi på bygghemma.se har alltid tyckt att det ska vara smidigt att hitta de produkter man är ute efter. Därför har vi sett till att förse vårt utbud med tillbehör, maskiner och verktyg som gör alla typer av uppgifter lätta att utföra. När du handlar spisplattor online hos oss kan du därför vara säker på att du gör ett bra val.