Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Tvättmaskin

Varumärke
Dina val

Miele tvättmaskiner

En tvättmaskin från Miele är ett säkert kort för dig som är på jakt efter en stabil maskin med lång livslängd, som trots låg energiförbrukning gör din tvätt skinande ren. De modeller du hittar hos oss på Bygghemma är alla kvalitetstestade och utrustade med många smarta funktioner.

Läs mer...
Visar 0 av 95 produkter

Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

Vilken Miele tvättmaskin är bäst?

Modeller från Miele brukar placera sig högt upp i resultatlistorna när oberoende konsumentorganisationer jämför de tvättmaskiner som finns på marknaden. Vilken maskin som är bäst för just dig och ditt hushåll beror till stor del på era behov och förutsättningar. Vi på Bygghemma har flera olika frontmatade varianter, som är utrustade med delvis olika funktioner och vars kapacitet i form av tvättmängd varierar något.

Hur installeras Mieles tvättmaskiner?

Att installera en tvättmaskin är oftast inte särskilt svårt, men det är verkligen ingenting som man ska slarva med. De flesta vet att vatten och el kan vara en livsfarlig kombination, och är du osäker bör du alltid ta hjälp av en person med rätt kompetens. Om du köper en ny Miele tvättmaskin online hos oss på bygghemma.se medföljer naturligtvis all information du kan tänkas behöva. Bruks- och installationsanvisningar finns i många fall också att ladda ned på nätet.