Miele

Pris
135
11 795
11 795
35 639
Färg
Spänning (V)
Energieffektivitet
Leveranstid
Emaljerad front?
ProfiEco-Motor?
Cap Dosing?
Skontrumma?
Side-By-Side?
Inskjutningsbar?
Underbyggnadsbar?
Bredd (mm)
400
596
596
600
Kapacitet (kg)
4
9
9
12
Centrifugering Max (Varv/Minut)
1000
1400
1400
1600

Miele tvättmaskiner

En tvättmaskin från Miele är ett säkert kort för dig som är på jakt efter en stabil maskin med lång livslängd, som trots låg energiförbrukning gör din tvätt skinande ren. De modeller du hittar hos oss på Bygghemma är alla kvalitetstestade och utrustade med många smarta funktioner.

Läs mer...
Visar 1 av 101 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Vilken Miele tvättmaskin är bäst?

Modeller från Miele brukar placera sig högt upp i resultatlistorna när oberoende konsumentorganisationer jämför de tvättmaskiner som finns på marknaden. Vilken maskin som är bäst för just dig och ditt hushåll beror till stor del på era behov och förutsättningar. Vi på Bygghemma har flera olika frontmatade varianter, som är utrustade med delvis olika funktioner och vars kapacitet i form av tvättmängd varierar något.

Hur installeras Mieles tvättmaskiner?

Att installera en tvättmaskin är oftast inte särskilt svårt, men det är verkligen ingenting som man ska slarva med. De flesta vet att vatten och el kan vara en livsfarlig kombination, och är du osäker bör du alltid ta hjälp av en person med rätt kompetens. Om du köper en ny Miele tvättmaskin online hos oss på bygghemma.se medföljer naturligtvis all information du kan tänkas behöva. Bruks- och installationsanvisningar finns i många fall också att ladda ned på nätet.

Mieles patenterade skontrumma

Skontrummans bikakeformade ytstruktur gör att det bildas en tunn vattenfilm mellan trumman och textilierna. På denna glider tvätten mjukt och skonas optimalt.

CapDosing: praktiska kapslar

Dosera specialtvättmedel, sköljmedel och impregneringsmedel med portionskapslar.

AutoClean tvättmedelslåda

Inga rester i tvättmedelslådan: Vid varje tvättprogram ser kraftiga vattenstötar till att det är rent.

Byggda för 20 års användning

Miele testar alla produkter för lång livslängd. Ingen annan tillverkare utsätter sina maskiner för lika hårda tester som Miele.

TwinDos: Dosera tvättmedel med en knapptryckning

Med det automatiska doseringssystemet spar du upp till 30% tvättmedel.

Resttid och senare start

Med senare start kan du bestämma när nästa tvättprogram ska börja. Det är speciellt användbart om du har nattaxa för elen, eller om du vill att tvätten ska vara klar när du t.ex. exempel kommer hem från arbetet.