Whirlpool tvättmaskin

Filtrera

4 617 kr

6 649 kr

595
4617
6649
39473

Vit

(5)

7 kg

8 kg

5
7
8
12

400 mm

595 mm

400
400
595
600

230

(5)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Whirlpool är ett av världens ledande märken på tvättmaskiner med den senaste tekniken. Vi säljer både frontmatade och toppmatade modeller. Du köper din Whirlpool tvättmaskin billigt och enkelt hos oss här på bygghemma.se.

Hur fungerar Whirlpool tvättmaskin?

En kolborstfri motor gör att Whirlpool tvättmaskin har tystare drift. Tvättmaskinen har olika traditionella program, men den har också speciella funktioner. Exempelvis har den en 6th Sense-teknik, så att den känner av hur mycket tvätt som matas in och anpassar åtgången av tid, energi och vatten därefter. På de toppmatade lägger man i tvätten uppifrån. Dessa maskiner tar mindre plats och passar när man är trångbodd. Normalt får man kolla mycket noga vilken kapacitet de toppmatade har, men när det gäller Whirlpool har även dessa en bra prestanda. De tar nästan lika mycket tvätt som en frontmatad och har en drum-up-funktion, så att öppningen alltid stannar uppåt.

Hur använder man Whirlpool tvättmaskin?

Man väljer tvättprogram med olika temperatur och tidsåtgång beroende på tvättyp. Vittvätt och kulörtvätt är de vanligaste, men även fintvätt och ulltvätt är viktiga att ha för känsliga textilier eller yllekoftor. Ett speciellt Daglig-Mix-program klarar vardagstvätten på 40 grader på en timme. Ett 30-minuters snabbtvättprogram finns också. Läs om alla finesser här på vår hemsida och beställ smidigt online.