Bäst i test crosstrainer 2020: Vi jämför 5 storsäljare

Funderar du på att köpa en crosstrainer? Vi har jämfört 5 olika modeller från Abilica, Casall och Master Fitness, som alla står högt i kurs hos våra kunder.

Få träningsmaskiner ger en så skonsam och allsidig träning som en crosstrainer. Crosstrainer finns i både enklare och mer avancerade modeller, även priserna varierar beroende på kvalitet och antalet funktioner. Här nedan har vi jämfört 5 av våra mest storsäljande modeller. Kanske hittar du den som passar just dina behov!

LÄS MER: Crosstrainer: Här är de populäraste modellerna just nu

 

Redaktionens bäst i test crosstrainer 2020

1. Abilica FC X

2. Master Fitness CR30

3. Casall Infinity 1.3X iConsole

4. Master Fitness CR25

5. Casall Infinity 1.2X

  

 

Crosstrainer

Testvinnare! Abilica FC X

Passar dig som

tränar ofta och ställer höga krav på komfort och kvalitet.

Sammanfattning

En stor och stadig crosstrainer utvecklad för företagsmarknaden. Passar dig som har höga mål med träningen och krav på komfort. Plant steg och kraftigt motstånd bjuder på utmaningar även för den som är vältränad. Steglängd 51 cm. Elektromagnetiskt motstånd och dator med inbyggd Bluetooth för kommunikation med olika applikationer för en varierad träning. Rek. pris 16 000 kr.

Kundomdömen

Genomsnittsbetyget bland kunderna var 4,75 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som lyfts fram är den höga kvaliteten, bra steglängd och många olika träningsprogram. Omdömena kommer från prisjakt.se och trustpilot.se. 

Övriga tester

Abilica FC X har bland annat testats av testarna.se som ger den 4,5 av 5 i betyg.

+ Hög maxvikt
+ 32 motståndsnivåer
+ Mycket kvalitativ
- Blir något ostadig vid högsta belastning

KÖP HÄR: Abilica FC X

  

 

Crosstrainer

2:a plats. Master Fitness CR30

Passar dig som

vill ha en crosstrainer i hög kvalitet med bra steglängd. 

Sammanfattning

En crosstrainer med bra träningskänsla! Steglängd 41 cm. Magnetiskt motstånd, tydlig display och 12 olika träningsprogram. Möjlighet till trådlös pulsmottagning. Rek. pris 7 700 kr. 

Kundomdömen

Genomsnittsbetyget bland kunderna var 5 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som lyfts fram är bra steglängd och att den är tyst. Omdömena kommer från trustpilot.se. 

KÖP HÄR: Master Fitness CR30

 

 

Crosstrainer

3:e plats. Casall infinity 1.3X iConsole

Passar dig som

värdesätter kvalitet och vill kunna använda många funktioner via smartphone.

Sammanfattning

Robust crosstrainer inspirerad av skandinavisk design och kvalitet. Magnetiskt motstånd med 16 olika nivåer. Steglängd 40 cm. Pulsbälte som ger direkt överföring av din puls till maskinens display medföljer. Displayen är också kompatibel med applikationen iConsole+, som gör att du kan få mer ut av din träning genom din smartphone eller surfplatta. Rek. pris 8 495 kr. 

Kundomdömen

Genomsnittsbetyget bland kunderna var 4,5 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som lyfts fram är att den känns stabil och påminner om crosstrainers på gym. Omdömena kommer från pricerunner.se och trustpilot.se.

KÖP HÄR: Casall Infinity 1.3X iConsole

 

 

Crosstrainer

4:e plats. Master Fitness CR25

Passar dig som

inte är allt för lång och är ute efter en prisvärd crosstrainer.

Sammanfattning

En crosstrainer som passar motionären. Det magnetiska motståndet är följsamt och mjukt och maskinen ger en god träningsergonomi. Steglängd 33 cm. 8 olika träningsprogram och möjlighet till trådlös pulsmottagning. Rek. pris. 5 500 kr.

Kundomdömen

Genomsnittsbetyget bland kunderna var 5 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som lyfts fram är att den är stabil och prisvärd. Omdömena kommer från trustpilot.se. 

KÖP HÄR: Master Fitness CR25

 

 

Crosstrainer

5:e plats. Casall Infinity 1.2X

Passar dig som

värdesätter design och kvalitet men klarar dig utan den senaste tekniken.

Sammanfattning

Stilren crosstrainer i skandinavisk design. Stabil konstruktion, magnetiskt motstånd med 16 olika nivåer och en steglängd på 40 cm. 12 träningsprogram och bakgrundsbelyst LED-display med hållare för läsplatta eller smartphone. Rek. pris 7 495 kr. 

Kundomdömen

Genomsnittsbetyget bland kunderna var 2,7 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som lyfts fram är att den är tyst men att skruvarna behöver dras åt då och då. Omdömena kommer från prisjakt.se, pricerunner.se och trustpilot.se. 

Övriga tester

Casall Infinity 1.2X har bland annat testats av testarna.se som ger den 4,5 av 5 i betyg.

+ Bästa budgetmodell

+ Hög maxvikt

+ Kraftigt motstånd

- Saknar hylla för surfplatta

KÖP HÄR: Casall Infinity 1.2X


Se alla våra crosstrainers här