Bäst i test högtalare med bluetooth: Vi jämför 3 trådlösa högtalare

Bäst i test högtalare med bluetooth: Vi jämför 3 trådlösa högtalare

Är du trött på sladdar som är i vägen? Då kan en trådlös högtalare vara något för dig. Här tittar vi närmare på tre bluetooth-högtalare i olika prisklasser.

Av Bygghemma-redaktionen2020-11-26


Läs också: Bäst i test soundbar 2020 


En högtalare med bluetooth är enkel att bära med sig och du slipper sladdkaoset som gärna uppstår med en vanlig högtalare. En trådlös högtalare ska såklart ha bra ljud men också bra batteritid, så att du kan lyssna länge innan den behöver laddas. För vissa kan det vara viktigt att den har en snygg design medan det för andra är viktigt att den tål att hänga med på diverse äventyr. I testet nedan har vi tittat närmare på dessa egenskaper, jämfört priser och tagit reda på vad kunderna tycker.
 

Redaktionens bäst i test bluetooth-högtalare 2020

1. Trådlös Högtalare Makita DMR202B Bluetooth
2. Högtalare Kreafunk Trådlös aGLOW
3. Högtalare Kreafunk Trådlös aOWL

 

Trådlös Högtalare Makita

Testvinnare! Trådlös Högtalare Makita DMR202B Bluetooth

Poäng
8,6

Varumärke
Makita

Passar dig som
vill ha en effektfull högtalare med extra lång batteritid.

Sammanfattning
Denna kompakta bluetooth-högtalare från Makita är utrustad med AUX-ingång, förvaringsfack och en USB-port för laddning av mobiltelefon. Dessutom är den damm- och fuktsäker vilket gör att du kan ha med den till både äventyret och arbetsplatsen. Högtalaren har en batteritid på 26 timmar. Rek. pris: 1 938 kr.

Kundomdömen
Kundernas genomsnittsbetyg var 5 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som bland annat lyfts fram är att den har bra ljud och funktioner. Omdömena kommer från bygghemma.se.

KÖP HÄR: Trådlös Högtalare Makita DMR202B Bluetooth


Bäst i test högtalare med bluetooth Kreafunk
Delad 2:a plats. Högtalare Kreafunk Trådlös aGLOW

Poäng
8,4

Varumärke
Kreafunk

Passar dig som
vill ha en högtalare som är mer än en högtalare.

Sammanfattning
Kreafunks aGlow är en trådlös högtalare som inte bara spelar musik, den har även LED-belysning, alarmklocka och en inbyggd mikrofon för telefonsamtal. Vill du ha stereo-ljud kan du trådlöst koppla ihop två aGLOW-högtalare. Högtalaren har en batteritid på 10 timmar. Rek. pris: 1 399 kr.

Kundomdömen
Kundernas genomsnittsbetyg var 4,6 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som bland annat lyfts fram är att den har bra ljud och är enkel att använda. Omdömena kommer från pricerunner.se.

KÖP HÄR: Högtalare Kreafunk Trådlös aGLOW

 

Högtalare Kreafunk Trådlös aOWL

Delad 2:a plats. Högtalare Kreafunk Trådlös aOWL

Poäng
8

Varumärke
Kreafunk

Passar dig som
vill ha en högtalare med lekfull design och lång batteritid.

Sammanfattning
Denna trådlösa högtalare från Kreafunk har en lekfull design i form av en uggla. Med läderremmen är den enkel att bära med sig ut i trädgården eller till stranden. Det inbyggda batteriet ger en batteritid på upp till 20 timmar. Högtalaren finns i färgerna svart, vitt, grått och rosa. Rek. pris: 1 099 kr.

Kundomdömen
Kundernas genomsnittsbetyg var 3,5 av 5 stjärnor vid jämförelsetillfället. Det som bland annat lyfts fram är att den har okej ljud och en unik design. Omdömena kommer från prisjakt.se och pricerunner.se.

KÖP HÄR: Högtalare Kreafunk Trådlös aOWL


Se alla trådlösa högtalare här

Se alla högtalare här


Läs också: Bäst i test drönare 2020

Läs också: Bäst i test friluftskök 2020