Foderhäck | Skapar en bra foderhygien

Filtrera

511 kr

26 599 kr

511
511
26599
26599

kellfri

(17)

willab

(8)

Endast snabbleverans

(8)

Sortera

25 Produkter

Du har sett alla 25 produkter

Foderhäckar är en bra lösning för en bra foderhygien i hagen. Hos Bygghemma hittar du ett varierat sortiment av säkra foderhäckar för nötkreatur, häst och får. Beställ och få hemlevererat en foderhäck som passar just dina behov. Välj själv beroende på hur många djur du har i hagen, djurens storlek och hur mycket du vill utfodra.

Varför kan man behöva en foderhäck?

En foderhäck underlättar livet för både djur och djurägare. Till att börja med kan inte djuren trampa omkring i fodret och därför minskas mängden spill, vilket gynnar din ekonomi. En foderhäck är också bra av hygieniska skäl. Bakterier sprids nämligen lättare i nedtrampat foder. Sist men inte minst kan du spara mycket tid som annars skulle läggas på att städa foderplatsen.

Ska man välja en foderhäck med eller utan tak?

Bygghemma.se har foderhäckar både med och utan tak. Ett tak kan vara ett bra skydd mot nederbörd, och då kan du dessutom se till så att fodret är fräscht när djuren ska äta. Taket kan vara gjort av till exempel plåt eller utgöras av en presenning. Vissa varianter har tak där du själv kan justera höjden efter djurets storlek.

Hur fyller man på en foderhäck?

På Bygghemma.se hittar du foderhäckar med olika metoder för att fylla på. Basic-varianten är den där du lyfter i balen eller tar bort en sektion. Ett annat alternativ är att lyfta själva foderhäcken över balen. Andra varianter har grindar eller gavlar som kan öppnas för att lyfta in balen. Spana in Bygghemmas sortiment för att hitta det som passar dig.