Populära varumärken

Hage, stall & ladugård

För er som är lyckliga nog att ha djur i era liv finns det en hel del att hämta hos oss på Bygghemma! Att ha djur är både berikande och roligt men samtidigt arbetsamt. Oavsett vilken sorts djur du har, häst eller nötkreatur, behöver du utrustning och inredning till hagen, stallet och ladugården. Allt från stängsel, spiltinredning och köldridå kan du handla billigt online hos oss på Bygghemma. Vi kan inte leverera djur men det mesta du behöver handlar du bäst från oss!

Vad för inredning behövs i ett stall?

Till boxar behöver du mellanväggar och fronter. Sadelhållare och ring för uppbindning hör också till det nödvändiga. Naturligtvis ska också rejäla kärl för mat och vatten monteras! En häst är stor och stark och det behövs rejäla doningar! Ett lås kan också vara nödvändigt. Allt för säkerhet och bekvämlighet för ditt djur.

Kan jag ha öppet från stallet ut till hagen?

Om du är lyckligt lottad och har hagen direkt utanför stall eller ladugård kan du sätta upp en köldridå och på så vis låta dina djur gå ut eller in efter eget behag. Väl ute i hagen måste du förstås också se till att du har fullgoda stängsel. Ute behöver dina djur också ha tillgång till foder och vatten och det ordnar du enkelt med inköp från oss!

Säkerhet och bekvämlighet

Att ha halkfria golv är viktigt för både djur och för er som ska ta hand om dem. Rätt utrustning gör det bekvämt för djuren och roligare för ägaren!