Foderhink & fodertunna

Filtrera

23 kr

2 469 kr

23
23
2469
2469

gewa

(4)

hansbo sport

(15)

jonas

(3)

kellfri

(3)

nordiska plast

(16)

willab

(15)

Endast snabbleverans

(52)

Sortera

56 Produkter

Dubbelhink Willab

Dubbelhink Willab

332 kr 349:-
Du har sett 36 av 56 produkter
1 av 2

Rätt utrustning gör livet som djurägare både lättare och trevligare. Med hjälp av en bra foderhink eller fodertunna håller du enkelt dina djur mätta, glada och belåtna.

Varför behövs en foderhink?

En foderhink är speciellt utformad för att passa till djurskötsel på flera olika sätt. När du köper en foderhink ska du kunna känna dig trygg med att hinken är tillverkad i ett säkert och tåligt material, och i många fall finns praktiska funktioner som exempelvis en volymskala på insidan.

Vad används en fodertunna till?

En fodertunna håller ditt djurs foder torrt och på avstånd från andra djur som vill snylta på maten. Materialet ska vara tåligt, och det är en fördel om tunnan har ett lock som går att stänga ordentligt. Hos oss på Bygghemma hittar du foderhinkar och fodertunnor billigt online.

Vilken sorts hink fungerar bäst vid djurskötsel?

När du ska välja hink att använda när du tar hand om dina djur är det viktigt att se över materialet. En vanlig plasthink går lätt sönder, men ordentliga hinkar gjorda för djurskötsel finns i rostfritt stål eller i rejäl plast som är näst intill oförstörbar. Ett stadigt handtag och en volymskala på insidan av hinken upplever många som ett stort plus!