Vindskydd hage | Ett skydd för djuren

Filtrera

11 488 kr

27 113 kr

11488
11488
27113
27113

kellfri

(3)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

Under ett vindskydd är det perfekt för dina djur att gömma sig från flugor på sommaren, och att komma undan kylan på vintern. Ett vindskydd för din hage är dessutom en perfekt ligghall för hästar. På Bygghemma säljer vi vindskydd i olika storlekar. Du beställer det enkelt online till ett bra pris.

Hur monterar man ett vindskydd för en hage?

Det kan vara svårt att montera vindskyddet själv, du kan behöva hjälp vid monteringen. Du måste även kontrollera ifall du behöver ett bygglov i din kommun för att sätta upp det. Har du inte kunskap kring montering av vindskydd är det väl värt att anställa hjälp som kan ta hand om monteringen.

Hur stort vindskydd behöver jag?

Det är viktigt att vindskyddet är utformat så alla hästar kan komma in samtidigt för att ta skydd. Så hur stor det behöver vara beror på hur stora hästarna är och hur många du har.

Vad finns det för regleringar kring vindskydd för hästar?

För hästar som är ute mer än 16 timmar under vintern måste det finnas tillgång till en ligghall, eller en annan sorts byggnad. Detta så att hästen kan ta skydd mot vädret. Det krävs också att hästen har en ren och torr liggplats.