Djurvård | Med en omtanke för dina djur

Filtrera

15 kr

2 564 kr

15
15
2564
2564

brinsea

(2)

hansbo sport

(9)

kellfri

(11)

kerbl

(10)

kruuse

(26)

recovin

(8)

v-plast

(2)

willab

(48)

Endast snabbleverans

(100)

Sortera

116 Produkter

Du har sett 36 av 116 produkter
1 av 4

När det handlar om våra djur så vill vi att de ska ha det så bra som bara möjligt går, det är ofta ett speciellt band mellan djuret och dess ägare. Djuren förtjänar den allra bästa djurvården och här hos oss på bygghemma.se har vi ett stort, billigt och kvalitativt sortiment av just djurvård.

Vad kan jag köpa för slags djurvård hos er?

Hos oss på bygghemma kan du köpa allt från engångshandskar, verktyg för hovar både när det gäller häst och nötkreatur, samt pälskliare för djuren när de går ute i hagen eller står inne i ladugården. Grimmor och halsremmar har vi också i olika storlekar och utföranden. Fråga oss gärna online här på bygghemma.se om du undrar över något, så löser vi det.

Varför behöver jag köpa juverduk?

Hygienen är viktig, så även för kor och hästar. En juverduk kan du använda dig av för att göra rent och torka torrt mellan spenarna på djuret, det fastnar lätt skräp och annan smuts där. Det är ofta mjukgörande medel i dessa dukar också.

Vad behöver jag tänka på inför mitt köp?

Fundera på vad det är du behöver och se även till att planera för lite längre fram i tiden. Använder du exempelvis många tillskott för djuren så kanske du kan handla på dig lite mer av just det eller om det är någonting annat ur vårt sortiment som du använder mycket. Tveka inte att fråga oss här på bygghemma.se om du behöver hjälp med din beställning.