Grävskopa & grävaggregat

Filtrera

1 363 kr

98 625 kr

1363
1363
98625
98625

kellfri

(11)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Att köpa en grävskopa eller grävaggregat till en traktor är en investering för både företag och privatpersoner. Bor du på en gård och är i behov av lättare grävjobb är det värt att köpa en istället för att hyra en, speciellt om du använder den ofta. Med grävskopa & grävaggregat kan du utföra arbeten som dränering, kabeldragningar, transport för virke och även gräva skogsdiken. Du kan köpa grävskopa och grävaggregat till din traktor hos oss på Bygghemma till ett bra pris.

Vem kan använda grävskopa & grävaggregat?

För att vara förare till en grävmaskin krävs det oftast att du har ett traktorkort eller ett B-kort. Det finns dock undantag till dessa regler. Ett av undantagen är om du kör på en privat mark som är helt inhägnad, vilket betyder att det inte finns annan trafik. Att använda en grävskopa och grävaggregat är farligt om det inte blir utfört på korrekt sätt. Det är därför viktigt att du alltid sätter säkerheten först.

Hur väljer jag rätt grävaggregat och grävskopa till min traktor?

Vad för grävaggregat och tillbehör du behöver beror självklart på vad du har för traktor, och vilka dina behov är. Ett grävaggregat trepunktslyft till exempel gör att din traktor blir mångsidigare och du får fler användningsområden. Du kan använda den till att flytta stenar, att rensa vägen och den kan även användas för dikesgrävning. En grävskopa förvandlar din traktor till en grävmaskin som du enkelt kan använda.