Filtrera

28 kr

98 625 kr

28
28
98625
98625

kellfri

(153)

willab

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

154 Produkter

Du har sett 36 av 154 produkter
1 av 5

För den riktigt stora trädgården, golfklubben, skogsbruket eller lantbruket: Rätt redskap till traktorn gör arbetet både roligare och effektivare. Hos oss hittar du traktorredskapen som gör det lätt att hålla stora gräsytor finklippta, ploga vägföreningens gemensamma väg eller få upp sten från åkern. Online hittar du tydliga produktunderlag och bra priser på allt från minigrävare till gödselspridare.

Hur hittar jag rätt traktorredskap?

Det enklaste sättet att hitta det redskap du behöver är att använda sökfunktionen hos Bygghemma. Skopor i olika utföranden, snökrage och sandspridare är bara några exempel på traktorredskap som underlättar lantlivet. Hos oss finns bland annat Kellfri, ett varumärke med 70 års utveckling bakom sig och en produktlinje som gör det enklare att bruka marken med kvalitet.

Vem behöver en mingrävare?

En mingrävare kan snabbt bli trädgårdsmästarens bästa vän. Den kan flytta stockar som ska bli ved, gräva hål för plantering av träd och lägga ned både slang och kabel. Med stort vridmoment, upp till 360 grader, men med ändå smidig bredd fungerar den i både stora och trånga utrymmen. Välj en med hydrauliskt schaktblad och stor oljebehållare, så får du en partner som klarar tuffa uppdrag.

Vilka traktorredskap underlättar djurskötsel?

Med en stark gödselgrep blir det enklare och säkrare att hantera och flytta ensilage eller gödsel till djuren. Välj en som har extra slitjärn så håller grepen längre. Pallgaffel, balspjutram och storsäckslyftare är också bra hjälpmedel vid utfodring. Det behöver inte kosta alltför mycket att investera i ett enklare jordbruksliv. Titta in hos Bygghemma och jämför priser. Det lönar sig i längden.