Släntklipp Kellfri 1,4 m

Släntklipp Kellfri 1,4 m
Släntklipp Kellfri 1,4 m
Släntklipp Kellfri 1,4 m
Släntklipp Kellfri 1,4 m
Släntklipp Kellfri 1,4 m
Släntklipp Kellfri 1,4 m

Välj tillval

  • Tillbehör traktorredskap?

32 613 kr

Delbetala från  685 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad beräknas i varukorgen.

Beskrivning

Kantklippare som klipper både diken och beten som gör att du kan klippa både bakom och vida sidan av traktorn. Du kan använda den som en traditionell betesputs och med sidoförskjutning och genom att vinkla klipphuvudet kan du även klippa dikeskanter, häckar och överhäng. Det här är en maskin med rejäl konstruktion och 20 smidda hammarslagor för dig som ibland kör tuffare än bara gräs. Slagorna klarar med enkelhet sly och viker smart undan om du träffar stock och sten.
Hög säkerhet med påkörningsskydd som vinklar maskinen uppåt om du rammar en stubbe. Hydraulisk sidoförskjutning om 98 cm vilket gör att vid en traktorbredd om 196 cm så klipper maskinen helt sidoförskjutet. Med två dubbelverkande hydrauluttag på traktorn regleras sidoförskjutningen samt vinkeln på klippvalsen. En rejäl stödrulle gör det lättare att följa marken. Klipphuvudet kan vinklas 42° ned och 90° upp. Ansluts på traktorns trepunktslyft.

Levereras med kraftöverföringsaxel och transmissionsolja, fyra hydraulslangar, 1/2 tums snabbkoppling hane Notera: Maskinen kräver två dubbelverkande hydrauluttag samt viss montering av kund.

Egenskaper

VarumärkeKellfri
Art.Nr.35-SK140
FästeTrepunkt kat 2
FärgGrön
DriftkällaKraftuttag
TypSläntklippare
Effektbehov40-80 hk
Hastighet12 km/h
Varvtal540 v/min
Vikt500 kg
Arbetsbredd140 cm