Populära varumärken

Skogsmaskiner & skogsverktyg

När det kommer till att arbeta med skogen eller skogsrelaterade sysslor är det många gånger tunga jobb som ska utföras. Skogsrelaterade sysslor kan vara allt från att avverka skog till att förvara ved. Då kan det behövas olika skogsmaskiner och skogsverktyg för att få jobbet gjort på ett lätt och smidigt sätt. För att underlätta arbetet så har Bygghemma.se ett brett utbud av olika skogsmaskiner och skogsverktyg till billiga priser online.

Vilka skogsmaskiner är bäst att satsa på?

Ska du avverka skog eller röja i skogen ska du satsa på lastvagnar och skogsmaskiner för gallring. Det finns specialanpassade lastvagnar och gallringsvagnar som klarar av tuff terräng vilket passar en skogsägare med mindre areal.

Hur förvarar man och tar hand om veden på bästa sätt?

Det gäller att se till att ha rätt redskap för att klyva och kapa men även att förvara veden torrt och lättillgängligt. Det finns bra och stabila förvaringsprodukter som gör att hanteringen av veden blir smidig och veden får den luftcirkulation den behöver.

Behöver man vara skogsägare för att köpa skogsmaskiner?

Nej, många av maskinerna och redskapen är anpassade för vanliga husägare. Skogsmaskiner innefattar mindre redskap som underlättar mindre röjning på tomten och mindre odlingar.