Vedsäckar & vedsäckstativ

Filtrera

9 kr

8 250 kr

9
9
8250
8250

kellfri

(11)

willab

(10)

Endast snabbleverans

(9)

Sortera

21 Produkter

Du har sett alla 21 produkter

Ved är en fantastisk källa till värme. En del har vedeldad uppvärmning som husets huvudkälla och andra har eldstäder som används då och då. Oavsett så ska veden transporteras och förvaras. En smidig lösning är vedsäckar och vedsäckar med stativ. Det gäller att spara på kroppen och undvika skador. Ved är tungt och många sliter på sina ryggar, här är vedsäckar en bra lösning. Vedsäckar finns i olika storlekar så det behöver inte bara vara för att transportera mindre mängder.

Hur förenklar vedsäckar hanteringen av ved?

Vedsäckar underlättar betydligt transporteringen av veden. Du flyttar enkelt och smidigt veden från vedbacken till vedboden eller pannrummet. Då vedsäckar finns i olika storlekar är en del anpassade för att transporteras på släp, traktor eller frontlastare. Tänk då på att surra lasten ordentligt. Med vedsäckar är det också lätt att transportera bort veden när utrymmet tryter.

Vad är fördelen med att ha vedsäck med stativ?

Vedsäckstativ förenklar förvaringen då det ger en större stabilitet. Stativen finns också i olika storlekar vilket gör att det är lätt att passa in. De står också väldigt stabilt om man vill ställa en lastpall under.

Vad finns det för fler fördelar med vedsäck?

Vedsäckar är platseffektiva och luftiga vilket bidrar till att veden torkar snabbare. Förvarar du veden utomhus är det bästa att ställa vedsäcken på en pall för att luften ska cirkulera under och det inte bildas fukt. För en smidigare hantering av ved kan du köpa vedsäckar och vedsäckstativ till billiga priser online på Bygghemma.se.