Fransk Balkong T-emballage Bella

Fransk Balkong T-emballage Bella
Fransk Balkong T-emballage Bella
Rek. pris 8 765 kr
Du sparar  436 kr
8 329 kr

Delbetala från  175 kr/mån

Tillverkningsvara 
Levereras normalt inom 4-6 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Bella är en svensktillverkad designad fransk balkong tillverkad i massiv aluminium för inåtgående balkongdörr. Finns i tre standardfärger, Natura Nordic (silver), vit och svart. Det är en smidesbalkong i högsta kvalitet med aluminiumets alla fördelar. Bella är en lätt och stabil balkong som inte rostar.
För bästa korrossionsskydd är balkongen ytbehandlad med gulkromatering i botten och en pulverlack på toppen för en slät och tålig yta. De flesta av delarna är vattenskurna och ihopsvetsade med diskreta tigsvetsar för att få ett rent intryck.

Balkongen har en höjd på 1100 mm som standard och kommer med 10 års produkt- och färggaranti (se särskilda vilkor för vad som garantin omfattar).

Önskar du köpa till en inåtgående balkongdörr eller balkongpardörr, kontakta våra dörrexperter på 020 - 25 00 25 så hjälper vi dig.
Vi rekommenderar alltid att ta kontakt med en lokal hantverkare som hjälper er med infästning av den franska balkongen. Infästningsmaterial såsom bultar, skruvar med mera ingår ej.

*Modulmått
Måtten på alla standarddörrar anges i modulmått, där bredd skrivs före höjd. Modulmått är en standard som alla svenska tillverkare av fönster och dörrar har enats om. Modulmåttet anger storleken på hålet i väggen där fönstret eller dörren ska monteras. Det faktiska måttet (karmyttermåttet) är oftast 20 mm mindre än modulmåttet (kan förekomma variationer beroende på varumärke).

Hur mäter man?
1. Lossa foder så hålet i väggen friläggs.
2. Mät bredd och höjd på hålet som fönstret eller dörren ska monteras i.
3. Skulle inte modulmåttet finnas, mät även den gamla karmens yttermått.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeT-emballage
Art.Nr.247049T
FärgSilver, Svart, Vit
Höjd1100 mm
MaterialAluminium
TypFransk balkong
CC-mått1050, 1150, 1350, 1550 mm