Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Säkerhet & vindskydd balkong

Säkerhet & vindskydd till balkong

Filtrera

975kr
11869kr
975
975
11869
11869

Visa endast kampanjartiklar

(4)

hortus

(3)

nsh

(1)

solskydd

(10)

Sortera

14 Produkter

Glasstaket HORTUS Rökfärgat

Glasstaket HORTUS Rökfärgat

fr.1 590 kr

Kampanj

tom 31/5

Balkongskydd Dittsolskydd Grå

Leveranstid 2-4 veckor

Balkongskydd Dittsolskydd Beige

Leveranstid 2-4 veckor

Balkongskydd Dittsolskydd Grön

Leveranstid 2-4 veckor

Balkongskydd Dittsolskydd Svart

Leveranstid 2-4 veckor

Balkongskydd Dittsolskydd Brun

Leveranstid 2-4 veckor

Balkongskydd Dittsolskydd Orange

Leveranstid 2-4 veckor

Balkongskydd Dittsolskydd Blå

Leveranstid 2-4 veckor

Balkongskydd Dittsolskydd Röd

Leveranstid 2-4 veckor

Balkongskydd Dittsolskydd Vit

Leveranstid 2-4 veckor

Balkongskydd Dittsolskydd Gul

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 14 produkter

Vanliga frågor om

Varför behöver jag vindskydd till balkongen?
Hur monterar jag vindskydd på balkongen?
Varför behöver jag ökad säkerhet på balkongen?

Ett vindskydd är precis som det låter ett skydd som låter dig sitta i lä från vinden. Framförallt på balkonger på lite högre höjder kan detta komma väl till pass. Med hjälp av ett balkongvindskydd har du möjlighet att utnyttja platsen betydligt mer och kan njuta av såväl middagen som morgonkaffet utan att behöva bekymra dig för kalla vindar. Ett vindskydd kan även användas som insynsskydd, något som i städer kan kännas tryggt när närheten till grannarna många gånger kan vara besvärande. Eftersom många under sommarhalvåret använder sina balkonger till solbad kan det kännas skönt att veta att grannarna inte bara kan titta rakt in.

Balkong vindskydd - Skyddar och ger lä

I kategorin som går under namnet Balkongskydd & insynsskydd balkong hittar du ett stort utbud av produkter i olika designer. Detta innebär att du har stor valmöjlighet när det kommer till att hitta ett skydd du finner tilltalande och som klär din balkong bra. Det är trots allt viktigt att du trivs på din lilla oas. Alla skydd är tillverkade i 100% spinnfärgad akryl, har teflonimpregnering samt högsta möjliga färgäkthet. Med i köpet ingår också en garanti på fem år som skyddar dig mot röta, blekning och mögel. Vindskyddet är försett med öljetter vilket underlättar monteringen på balkongräcket. Hur du väljer att spänna upp det är upp till dig, men buntband eller liknande rekommenderas. För ytterligare skydd kan du även montera ett Balkongparasoll. Dessa fästs på balkongräcket eller ett bord och är enkelt att skruva av vid dagens slut, om så önskas.

Balkongskydd & trygga vindskydd till din balkong

Hos oss på bygghemma.se kan du köpa vindskydd till balkong. Bor du ute på landet är husets balkong troligtvis ganska utsatt för hårda vindar, men med ett vindskydd slipper du det problemet. Bor du istället inne i stan kanske grannarna kan vara ett problem. Oavsett vilken tid på året det råkar vara kan det vara skönt att veta att grannarna inte kan se rakt in i lägenheten.